ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Σκάνδαλο στημένων στην Γαλλία – Συλλήψεις προέδρων και προπονητών!

«Βόμβα» στο Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου! Σε συλλήψεις προέδρων και προπονητών ομάδων για στημένους αγώνες προχώρησαν οι αρχές.

Το σκάνδαλο αφορά χειραγωγημένους αγώνες στην Ligue 2, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη προσχωρήσει σε συλλήψεις υπόπτων, μεταξύ των οποίων πρόεδροι και προπονητές.

Η εφημερίδα “Le Parisien” υποστηρίζει πως έγιναν συνολικά 10 συλλήψεις,

με τους δύο από τους δέκα που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας να είναι ο πρόεδρος της Καέν, Ζαν-Φρανσουά Φορτίν (φωτο) και ο ομόλογός του της Νιμς, Ζαν-Μαρκ Κονράντ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι που αφορά την Νίμς, όπου μέτοχος της ομάδας υποσχέθηκε στον πρόεδρο να κάνει συναντήσεις και να δωροδοκήσει παράγοντες άλλων συλλόγων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή των «κροκοδείλων».

Πέρα από αυτό το σκάνδαλο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, υπάρχει ένα ακόμα στο οποίο εμπλέκεται το όνομα της Μαρσέιγ, με τρεις παράγοντές της να συλλαμβάνονται την Τρίτη με την κατηγορία ότι “εξαφάνισαν” χρήματα από τα ταμεία του συλλόγου στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ από την Τουλούζ το 2010 έναντι 18.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα