«Πληρωμένη» απάντηση Τσακαλώτου στον Σημίτη

Καυστική ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στα όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας.

Με αναρτήσεις του στο Twitter ο Ευκλ. Τσακαλώτος απάντησε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,

ο οποίος μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι «η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εστιάζεται στις παροχές και τα επιδόματα, που με τη σειρά τους ευνοούν τη μαύρη εργασία και τη φοροαποφυγή».

«Ο κ. Σημίτης μας λέει ότι δεν χρειαζόμαστε παροχές και επιδόματα. Εξ ου και άφησε τη χώρα το 2004 -εκτός από καλά θωρακισμένη για οιαδήποτε μελλοντική κρίση- χωρίς πολιτική για το παιδί και τη στέγαση, με την παιδική φτώχεια, την εποχή των παχιών αγελάδων, να είναι αδικαιολόγητα ψηλά», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Σημίτης μας λέει ότι δεν χρειαζόμαστε παροχές κ επιδόματα. Εξ ου κ άφησε τη χώρα το 2004 -εκτός από καλά θωρακισμένη για οιαδήποτε μελλοντική κρίση- χωρίς πολιτική για το παιδί κ τη στέγαση με την παιδική φτώχεια, την εποχή των παχιών αγελάδων να είναι αδικαιολόγητα ψηλά.1/2

— Ευκλείδης Τσακαλώτος | Euclid Tsakalotos (@tsakalotos) March 18, 2019

«Υπάρχουν όμως και καλά νέα για τον κ. Σημίτη. Παραμένει δημοφιλής στους πολιτικούς του τρίτου δρόμου, όπως ο Τony Blair, που δεν κατάφεραν να διδαχτούν απολύτως τίποτα από την κρίση», επισήμανε ο Ευκλ. Τσακαλώτος.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα για τον κ. Σημίτη. Παραμένει δημοφιλής στους πολιτικούς του τρίτου δρόμου, όπως ο Τony Blair, που δεν κατάφεραν να διδαχτούν απολύτως τίποτα από την κρίση 2/2

— Ευκλείδης Τσακαλώτος | Euclid Tsakalotos (@tsakalotos) March 18, 2019

Σημίτης: Κυβέρνηση επιδομάτων – δημαγωγίας- Ανάγκη δημιουργίας – Ικανοποιητική η συμφωνία Πρεσπών

Keywords
Τυχαία Θέματα