Πλήγμα για τους “δήθεν” των Αθηνών: Έκλεισε το Nammos στην Κουρσεβέλ

…Μαύρα μαντάτα για τους celebrities της Ψωρο-Κώσταινας. Το…θρυλικό Nammos στα 1.850 μέτρα του χιονοδρομικού κέντρου της Κουρσεβέλ, λόγω οικονομικών διαφωνιών μεταξύ του ιδιοκτήτη του ακινήτου και των συνιδιοκτητών της ελληνικής επιχείρησης, Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ δεν θα ανοίξει φέτος. Έτσι, οι …δήθεν των Αθηνών, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν πληρώνουν δεκάρα στην Εφορία και οι εταιρείες τους χρωστάνε

στις τράπεζες μύρια, δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ό,τι έζησαν τα τελευταία τρία χρόνια, συνοδευόμενοι από τις “επώνυμες” σταρλετίτσες που …δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους.

Πριν από δυο χειμώνες, με την Ελλάδα στο βαρύ τρίτο μνημόνιο, είχε κάνει …μπαμ ένα event με τον Αντώνη Ρέμο και καλεσμένους 300 …δήθεν οι οποίοι μέσα σε μια βραδιά ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και φρόντισαν να το δημοσιοποιήσουν με φωτογραφίες για να …μη χάσει η Βενετιά βελόνι.

Τις καλές μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο protothema.gr,  που το Nammos έσφυζε από Ρώσους και Άραβες πελάτες και από δίπλα τους ένα τσούρμο από εξωπραγματικές καλλονές, ο τζίρος έφτανε και ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ. Μάλιστα ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έγινε ποτέ έφτασε τις 58.000 ευρώ και μάλιστα μόλις σε τρεις ώρες. Το φρέσκο ψάρι έφτανε αεροπορικώς από την Ελλάδα κι από το αεροδρόμιο της Λιον, οδικώς στο βουνό, και στις υπαίθριες σχάρες του Nammos προς 160 ευρώ το κιλό, με την χωριάτικη σαλάτα να κοστίζει 27 ευρώ, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης του σαλέ πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται, θα το ανοίξει και φέτος το μαγαζί, με διαφορετική επωνυμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα