Π.Γερουλάνος: Μήνυμα στους επιχειρηματίες της Αθήνας – Ο Δήμαρχος στο δρόμο, όχι στο γραφείο

“Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ο ίδιος, γνωρίζω πολύ καλά ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι το μέλλον της ελληνικής και αθηναϊκής οικονομίας, αφού δημιουργούν θέσεις εργασίας και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στις γειτονιές της Αθήνας. Ο Δήμος Αθηναίων οφείλει να είναι αρωγός στην επιχειρηματικότητα που αναπτύσσεται στην πόλη, δίνοντας κίνητρα σε νέους επιχειρηματίες και στηρίζοντας τις υπάρχουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις με κοινές δράσεις”, επισημαίνει σε συνέντευξή

του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Π.Γερουλάνος.

” Η ασφάλεια, η εξάπλωση του παραεμπορίου, τα υψηλά δημοτικά τέλη, η απουσία της δημοτικής αστυνομίας από τις γειτονιές καθώς και η ανεπαρκής συνεργασία με τον Δήμο αποτελούν για εμάς ζητήματα άμεσης προτεραιότητας που δεν μπορούν να περιμένουν”, αναφέρει.

Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ

Ο κ.Γερουλάνος τονίζει ότι “στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για δήμαρχο Αθηναίων και τίποτε άλλο. Για αυτό τους καλούμε να επιλέξουν εκείνο τον υποψήφιο που θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, που δεν βλέπει την Αθήνα ως ένα ακόμα σκαλί για την πολιτική του καριέρα ή ως κομματική του υποχρέωση”

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ

Είναι κρίσιμο να δώσουμε μάχες ενάντια στην εγκατάλειψη που νιώθουν οι Αθηναίοι, το αίσθημα ανασφάλειας που βιώνουν. Θα έχουμε μια «ασφαλή πόλη», όταν ακριβώς διώξουμε τον φόβο και την ανασφάλεια από τις γειτονιές μας. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Να ζωντανέψουμε ξανά τις γειτονιές της Αθήνας. Ξαναλέω ότι για εμάς, Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο, αλλά κάθε γωνιά της πόλης που πρέπει να φωτιστεί, να αναγεννηθεί, να γίνει καλύτερη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Αν θέλουμε να κερδίσουμε τη δύσκολη μάχη της καθημερινότητας, ο δήμαρχος θα πρέπει να είναι συνεχώς στον δρόμο και όχι κλεισμένος στο γραφείο του. Αυτό εννοώ και αυτό δεσμεύομαι να κάνω. Να είμαι κάθε μέρα έξω στον δρόμο, δίπλα στους δημότες της Αθήνας για να λύνουμε τα όποια θέματα προκύπτουν. Σκοπεύω επίσης να γίνω κακός μπελάς σε όλους τους φορείς της κεντρικής κυβέρνησης προκειμένου να λύνονται τα θέματα της πόλης. Ξέρετε δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις τον Δήμαρχο των Αθηναίων. Φτάνει να μην κάθεται πίσω από ένα γραφείο, αλλά να είναι κάτω στον δρόμο και να δουλεύει μαζί με τους κατοίκους της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα