Πέτρος Τατσόπουλος: Επίθεση σε Τσίπρα, Ρωμανό, Ξουλίδου και …ψεκασμένους!

Επίθεση κατά πάντων από τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο που παραχώρησε συνέντευξη στο Vima Fm.

Ο κ. Τατσόπουλος επισήμανε πως ο Νίκος Ρωμανός είναι έγκλειστος στη φυλακή κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία και όχι για τις ιδέες του. Συνεπώς είναι βάσιμοι οι φόβοι των δικαστικών αρχών πως εάν του δοθεί άδεια μπορεί να δραπετεύσει. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως τις ίδιες ιδέες με τον Ρωμανό μοιράζονται άλλοι 20 χιλιάδες Έλληνες,
αλλά δεν είναι κατηγορούμενοι για ληστεία.

Με… βαρύτατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε και στο θέμα απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου.
Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως “η κ. Ξουλίδου είναι ηλίθια και πανηλίθιος ο Σούκουρης».

Αναφερόμενος στον Α.Τσίπρα είπε ότι «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό ο Τσίπρας» και ότι «θελεi να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».

Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τατσόπουλος είπε: «Ο πολύς συγχρωτισμός με τον Πάπα του έχει κάνει κακό, γιατί είδα στη συνέντευξη τέτοια συμπτώματα».

Ερωτηθείς κατά πόσον θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα καταψηφίσει μεν, πλην όμως έχοντας σοβαρό συνειδησιακό πρόβλημα καθώς θα ρίξει την ίδια ψήφο με “όλους τους ψεκασμένους, με τη Ραχήλ και την Ξουλίδου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα