Πέντε βραβεία απέσπασε η Μαρινόπουλος Α.Ε. στα Excellence Awards

Πέντε σημαντικές βραβεύσεις απέσπασε η Μαρινόπουλος Α.Ε. κατά τη φετινή απονομή των Excellence Awards.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία franchise για το δίκτυό της, στην κατηγορία αρχιτεκτονική καταστήματος με τη συμμετοχή του

Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, στην κατηγορία πρότυπο τμήμα καταστήματος με τον Παιχνιδόκοσμο Carrefour, στηντην κατηγορία Customer Relationship Management και στην κατηγορία private βιολογικά προϊόντα με τη συμμετοχή του private label φέτα ΠΟΠ βιολογική CRF ΤΑΠΕΡ.

«Η εταιρεία, παραμένοντας ο leader του ελληνικού λιανεμπορίου και με επενδυτικό πλάνο 250 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την περαιτέρω επέκταση της εταιρίας στην αγορά των Βαλκανίων, καθώς και επενδύσεις επί ελληνικού εδάφους, εξελίσσεται διαρκώς, προκειμένου να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές», επισημαίνει η Μαρινόπουλος σε ανακοίνωσή της.

«Οι σημερινές βραβεύσεις συνιστούν μια σημαντική διάκριση για την εταιρία μας και καταδεικνύουν την έμπρακτη συμβολή της Μαρινόπουλος Α.Ε. στην εθνική οικονομία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυση του δικτύου μας, καθώς και στην διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας», δήλωσε ο Γιώργος Βογιατζάκης, Διευθυντής Ανάπτυξης και Δημοσίων Σχέσεων της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα