ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Σε αναζήτηση του νέου προφίλ της κεντροαριστεράς

07:16 1/3/2013 - Πηγή: BankWars

Με την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου ξεκινά σήμερα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Οι σύνεδροι αναμένεται ότι θα είναι περίπου 4.050 .Ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δώσει το στίγμα του για τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ και για την κεντροαριστερά, ενώ αναμένεται να μιλήσει για

την τακτική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα πει “όχι” σε νέα μέτρα, θα ενημερώσει για το πρόγραμμα του κόμματος για το θέμα της ανεργίας, και φέρεται ότι θα εστιάσει στο θέμα των δανειοληπτών.

Η Ιπποκράτους σχολιάζοντας την απουσία των Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη από την έναρξη του συνεδρίου, κάνει λόγο για τεράστιο λάθος και από τους δύο άνδρες. Ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε ότι θα παραβρεθεί το Σάββατο στο συνέδριο ενώ ο κ. Σημίτης απάντησε αρνητικά στην ειδική επιστολή πρόσκληση που του έστειλε ο κ. Βενιζέλος.

Όλα τα κόμματα θα στείλουν αντιπροσώπους εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς όπως ενημέρωσαν οι βουλευτές θα είναι εκτός Αθηνών, αλλά και της Χρυσής Αυγής που δεν προσεκλήθη. Από την πλευρά της ΝΔ θα παραβρεθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας, από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης, από το ΚΚΕ ο Γιάννης Γκιόκας, από τον ΛΑΟΣ ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης και από τους Οικολόγους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα