ΠΑΣΟΚ: Πυρ ομαδόν κατά Παπανδρέου

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Γ. Παπανδρέου κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά στην οποία βρέθηκε στο ίδιο πάνελ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Δείτε τι είπαν βουλευτές του κόμματος

για τις δηλώσεις του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ:

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Από όλη την κοινωνία υπάρχει μία ενιαία φωνή που θυμίζει στον Γιώργο Παπανδρέου ότι “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”» σχολίασε μιλώντας στο Mega, ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ. «Πολιτικά αυτό που συνέβη χθες είναι τρικυμία στο νεροπότηρο γιατί η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς είναι υπόθεση που θα την πάρουν στα χέρια τους οι δυνάμεις που μάχονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, οι δυνάμεις που δίνουν τώρα τη μάχη στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές και όλοι αυτοί τραβώντας μία διαχωριστική γραμμή, όχι γενικά και αόριστα με το παρελθόν, αλλά με όλα τα φαινόμενα πολιτικής καθυστέρησης που χαρακτηρίζουν τη χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά» και πρόσθεσε: «Στη θέση του δεν θα πήγαινα».

Μιχάλης Κασσής: Ο Γιώργος Παπανδρέου «μας έχει προδώσει όλους» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Δύο χρόνια βουλευτής, δε βρέθηκε ούτε μια φορά στην κοινοβουλευτική μας ομάδα», πρόσθεσε ο κ. Κασσής, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Απόστολος Κακλαμάνης: Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως εκτιμάει τη «μεγαθυμία» του κ. Παπανδρέου επί του προσωπικού, «δεν συμφωνώ, όμως, ούτε νομίζω ότι εκτείνεται και επί του “πολιτικού” είτε για την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μαριλένα Κοππά είτε για τον συμπαθή κατά τα ανθρώπινα κ. Φώτη Κουβέλη».

Γιώργος Ντόλιος: Είπε πως η απόφασή του κ. Παπανδρέου να παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου της κ. Κοππά «δεν ήταν εύστοχη πολιτική κίνηση αυτήν την περίοδο». «Ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργούσε παρατράγουδα», είπε ο κ. Ντόλιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με τις φωνές εντός του Κινήματος που ζητούν να ληφθούν μέτρα έναντι του πρώην πρωθυπουργού.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε πως οι υποψήφιοι της Ελιάς, «θα περίμεναν ο κ. Παπανδρέου να είναι σε μια συγκέντρωση του σχήματος».

Original article: ΠΑΣΟΚ: Πυρ ομαδόν κατά Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα