Δ. Παπαδημούλης: Γελοία όσα λέγονται για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην τρομοκρατία

[UPD] Δριμεία κριτική στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη για τις δηλώσεις και τις αιτιάσεις της κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στην τρομοκρατία άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος υπογράμμισε πως τέτοιου είδους δηλώσεις από την κυβερνητική εκπρόσωπο για ένα δημοκρατικό κόμμα είναι επιζήμιες για την χώρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στην τρομοκρατία

από την ίδρυση του. Το DNA μας είναι ένα DNA δημοκρατικών, μαζικών, κοινωνικών αγώνων. Είναι δεδομένο ότι η τρομοκρατία τρέφει και διευκολύνει το αυταρχικό και κατασταλτικό κράτος ενώ υπομονεύει και τους μαζικούς αγώνες» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε τη δήλωση Βούλτεψη (για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να πάρει σαφή θέση κατά της τρομοκρατίας) «από γελοία έως επικίνδυνη».

«Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι δεν υπήρξε σαφής διαφοροποίηση και κριτική ή έστω απόσταση από τις συγκεκριμένες δηλώσεις ούτε από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΣΟΚ: Ούτε λέξη για να συγχαρεί την ΕΛΑΣ δεν βρήκε ο Α. Τσίπρας

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη Μαζιώτη και την στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Έχουμε ήδη αναφερθεί με ανακοινώσεις μας στην επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη του εγκληματία και τρομοκράτη Μαζιώτη, και στην αυτοθυσία των αστυνομικών που την πέτυχαν.

Επισημαίνουμε την αναγκαιότητα ενιαίου μετώπου απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας υπέρ της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Στα θέματα αυτά τονίσαμε και χθες ότι δεν χωρούν εκπτώσεις, συμβιβασμοί και μισόλογα. Γι’ αυτό και θεωρούμε ακατανόητη και λανθασμένη την άρνηση έκδοσης ακόμα και μιας σχετικής ανακοίνωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ δε περισσότερο όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, μίλησε χθες βράδυ για πολύ ώρα, σε ανοιχτή συγκέντρωση, για το νομοσχέδιο-φάντασμα, των Αιγιαλών, αλλά δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για να συγχαρεί την ΕΛ.ΑΣ και να καταδικάσει την στυγερή δράση των εγκληματιών τρομοκρατών που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας.

Ελπίζουμε ότι σήμερα θα το ξανασκεφτούν και θα πράξουν αυτό που πρέπει.»

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΡΑΦΑΜΕ:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία”

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη από την Ελληνική Αστυνομία, δήλωσε ότι:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ η αμήχανη σιωπή της πρώτης ημέρας για την επιτυχία της Αστυνομίας να συλλάβει τον τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη έδωσε σήμερα τη θέση της σε ύποπτες δηλώσεις περί «λαθών» των τρομοκρατών.

Διαπιστώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία.

Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα περάσουν και στο στάδιο των …υποδείξεων προς τους τρομοκράτες, ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον πιθανά νέα «λάθη».

Keywords
Τυχαία Θέματα