ΠΑΣΟΚ: Να μην καταργηθεί η δημοτική αστυνομία – Δεν μας χρειάζεται υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Μερικές μόνο ημέρες κράτησε ο …μήνας του μέλιτος της δικομματικής κυβέρνησης καθώς το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση απόσυρση της διάταξης για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος Π. Κουκουλόπουλος ξεκαθάρισε πως «η δημοτική αστυνομία συμβολικά θα πρέπει με τον διάλογο που θα γίνει στη Βουλή να αποσυρθεί η διάταξη».«Θα πρέπει να
αντικατασταθεί από ένα γενικευμένο πρόγραμμα κινητικότητας με αρχή, μέση και τέλος με αξιολόγηση που θα βάζει στο στόχαστρό του τον αφόρητο συγκεντρωτισμό» πρόσθεσε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Real FM».Επίσης, υπερθεμάτισε πως «είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Μάλιστα και με έναν πολύ οδυνηρό τρόπο. Καταργείται κάθε φραγμός, κριτήριο, όριο».Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κατάργησης του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ο Π. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε πως «είμαι Μακεδόνας. Θέλω να σας πω, λοιπόν, με μεγάλη σιγουριά ότι κανένας Μακεδόνας και Θρακιώτης δεν θα θιγεί στο παραμικρό, στη ζωή του, ούτε θα πάρει είδηση, βέβαια, αν καταργηθεί αύριο το Υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης».«Και το ίδιο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μία Γραμματεία παρά τω πρωθυπουργώ είναι όλο και όλο. Ποιος είπε ότι χρειάζεται; Δεν βλέπετε τι κάνει; Υποδεικνύει στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας ποιους θα διώξει. Τι κάνει ακριβώς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Σε τι χρειάζεται; Πέστε μου» συμπλήρωσε παράλληλα, σε σκωπτικό ύφος.
Keywords
Τυχαία Θέματα