ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ …για να περνά η ώρα

Σε καλό κλίμα, λέει το πολιτικό ρεπορτάζ, διεξήχθη η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ με θέμα την έναρξη διαλόγου για την κεντροαριστερά. Ποιός νοιάζεται κατακαλόκαιρο; Όταν μάλιστα είναι δεδομένο ότι στο τέλος τη “σφραγίδα” της συμφωνίας ή της διαφωνίας θα τη βάλουν οι ηγεσίες των κομμάτων, ανάλογα με το πως θα πάνε τα πράγματα το φθινόπωρο, ανάλογα με το αν έχουμε ή όχι εκλογές

για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Κουβέντες επί κειμένων έτσι…για να περνά η ώρα. Ν’ά’ χαμε να λέγαμε…

Ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος λοιπόν, έκανε λόγο για συμφωνία σε αρκετά σημεία και τόνισε πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Στόχος του διαλόγου, είπε, είναι να υπάρξουν προγραμματικές συμπτώσεις, όχι σε ένα κενό πολιτικής, έτσι ώστε να αποβεί προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι ξεκίνησε ειλικρινής, ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος ο οποίος θα συνεχιστεί χωρίς προαπαιτούμενα.

Υπάρχουν αρκετά σημεία σύγκλισης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΔΗΜΑΡ είπε και πρόσθεσε ότι ο στρατηγικός στόχος είναι η ανασύνταξη των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι : Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναγνωστάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας, Στέφανος Μανίκας.

Το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπησαν οι: Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα