Παρθένες οι τουρκάλες φοιτήτριες! Επιμένει ο Ερντογάν να μη μένουν μαζί αγόρια και κορίτσια…

«Σε φοιτητικές κατοικίες διαμένουν μαζί αγόρια και κορίτσια και αυτό δεν είναι σωστό. Οι κατά τόπους νομάρχες επιλαμβάνονται και αν χρειαστεί μπορεί να προβούμε και σε σχετική νομοθετική ρύθμιση».

Πρόκειται για δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με τον τρόπο αυτό διέψευσε και τον ίδιο τον Τούρκο κυβερνητικό εκπρόσωπο—ο οποίος τη Δευτέρα είχε διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τη συγκατοίκηση αγοριών και κοριτσιών σε φοιτητικές κατοικίες.

Σημειωτέον, δεν πρόκειται για τις φοιτητικές εστίες, στις οποίες έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται η συγκατοίκηση αγοριών και κοριτσιών. Ο Ερντογάν αναφερόταν στα σπίτια που ενοικιάζουν οι φοιτητές.

Μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν είπε ότι «σε ορισμένα σημεία, όπου δεν επαρκούν οι φοιτητικές εστίες, υπάρχει πρόβλημα ως προς τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Υπάρχουν καταγγελίες, τις οποίες εξετάζουν οι νομαρχίες».

«Υπάρχουν καταγγελίες από γείτονες» διευκρίνισε και συνέχισε: «Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει σ’ αυτά τα σπίτια. Θα προβούμε στα αναγκαία βήματα, διότι πρέπει να επέμβουμε. Είμαστε συντηρητικοί δημοκράτες». Σύμφωνα με τον Ερντογάν πάντως, «αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επέμβαση στον τρόπο ζωής».

Keywords
Τυχαία Θέματα