Παρίσι – Αθήνα ένα τσιγάρο δρόμος – Όλα είναι συμφωνημένα – Η τρόικα έρχεται στην Αθήνα

Επειδή πολύ μας ζάλισαν με την κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι και επειδή Αμερικανάκια δεν είμαστε και κουτόχορτο δεν τρώμε, απλά θα σας πούμε ότι τα πάντα ολα είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ και οι …μάχες δίνονται για κάποιες λεπτομέρειες.

Οι δύο από τους τρεις τροικανούς με τους οποίους …δίνονται μάχες σώμα με σώμα στο Παρίσι προκειμένου να συμφωνήσουν με τις προυποθέσεις που θέτουν για να…μας κάνουν τη χάρη να επιστρέψουν στην Αθήνα και να μας …αξιολογήσουν, όχι μόνο ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, αλλά έχουν γράψει και την ομιλία που θα απευθύνουν τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στο ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!

Οι… σκληροτράχηλοι εκπρόσωποι των δανειστών, λοιπόν, θα μιλήσουν ο ετήσιο συνέδριο “Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας”, με θέμα «Κοντά στο τέλος του Μνημονίου: Ποια είναι τα επόμενα βήματα».

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει για 25η συνεχή χρονιά το ετήσιο συνέδριο “Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας” με θέμα: «Η Ελληνική Οικονομία σε Σημείο Καμπής | Διαμορφώνοντας μία Εθνική Ατζέντα για την Οικονομική Ανάπτυξη της Χώρας» στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Από την Ελλάδα στο Συνέδριο θα μιλήσουνοι: Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γκίκας Χαρδούβελης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Γιάννης Μανιάτης, Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΣΕΒ, Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος, Χρηματιστήριο Αθηνών, Χρήστος Μεγάλου, CEO, Eurobank, Σπύρος Παπασπύρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Τράπεζα Πειραιώς, Μαρία Βελέντζα, Σύμβουλος, Task Force for Greece, ΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα