ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 – Παίζονται όλα στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός, έχασε 2-1 όμως τα παίζει όλα για όλα στο Φάληρο με την Άντερλεχτ, την τελευταία αγωνιστική.

Η Μπενφίκα 3-2 στο Βέλγιο. Με αυτό το αποτέλεσμα, δεν περνάει από σήμερα ο Ολυμπιακός.- 90′ Γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Καβάνι.- 80′ Γκολ
για τον Ολυμπιακό με τον Μανωλά. Ο Χολέμπας εκτελεί κόρνερ, γίνονται κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Μανωλάς βρίσκει τη μπάλα μπροστά του, πλασάρει σε κενή εστία και κάνει το 1-1.
- 77′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Κάμπελ θα δώσει τη θέση του στον Σαβιόλα.- 57′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Έξω ο Σαλίνο, μέσα ο Τσόρι.- 46′ Κόκκινη κάρτα στον Βεράτι. Τραβάει τον Φουστέρ από τη φανέλα και παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με δέκα πλέον, η Παρί.- 46′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Βάις στη θέση του Μπονγκ.- 40′ Ο Καβάνι μπαίνει από δεξιά, σουτάρει αλλά ο Ρομπέρτο λέει “όχι”. Δύσκολη επέμβαση από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.- 34′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου. Η μπάλα με σπόντες φτάνει στο Μήτρογλου, σε σημείο που δεν συγχωρεί, όμως ο Σιρίγκου του λέει όχι.- 12′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου. Ο Κάμπελ κάνει ωραία μπαλιά, ο Μήτρογλου πιάνει το πλασέ με τη μία αλλά ο Σιρίγκου διώχνει σε κόρνερ.- 7′ Γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ιμπραϊμοβιτς.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει μια ισοπαλία και η Μπενφίκα δεν κερδίσει την Άντερλεχτ, τότε οι Πειραιώτες εξασφαλίζουν την πρόκριση στους 16 από σήμερα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέμπας, Μήτρογλου.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βίλ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι, Ιμπραϊμοβιτς.

Original article: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 – Παίζονται όλα στο Φάληρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα