Εκλογές ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης – «Κρίσιμη η κατάσταση για τη χώρα»

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζήτησε και πάλι εκλογές.

Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και προσέθεσε:

«Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους εντονότατους προβληματισμούς μας όχι

μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών». Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι η μόνη λύση για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι οι εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο, αφού τον ευχαρίστησε για τον χρόνο που του αφιέρωσε, τόνισε ότι «η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα».

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στη διαπλοκή

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, πρόκειται να συναντηθεί το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιδιώκει παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη σύγκρουση -όπως υποστηρίζει- εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, στον απόηχο της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Παππά και την αντιθεσμική αντίδραση της κυβέρνησης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εν όψει του νέου ναυαγίου σήμερα για την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ, με την υποψηφιότητ του Βύρωνα Πολύδωρα να έχει «καεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα