Τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ λόγω…ΠΑΣΟΚ – Παραιτήθηκε ο Μπίστης από υπεύθυνος Διεύρυνσης – Απορρίφθηκε η πρότασή του για “ανοιγμα” στις κεντροαριστερές δυνάμεις

Παραιτήθηκε από υπεύθυνος Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ ο Νίκος Μπίστης, μετά την απόρριψη της πρότασής του στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Μπίστης, πρώην υφυπουργός σε κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη, θεωρεί ότι πρέπει να ξεκινήσουν διεργασίες για τη δημιουργία μιας μεγάλης φιλοευρωπαϊκής παράταξης που θα καλύψει τον πολιτικό χώρο από τα αριστερά της ΝΔ μέχρι τα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ. Το στέλεχος
της ΔΗΜΑΡ είχε αναλάβει πρωτοβουλία για την συγκρότηση ενός Φόρουμ στο οποίο θα συμμετέχουν πρόσωπα και πολιτικές κινήσεις από τον ευρύτερο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Η πρότασή του ερχόταν για δεύτερη φορά σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ αφού την προηγούμενη φορά τα στελέχη του κόμματος είχαν ζητήσει από τον κ. Μπίστη να αναμορφώσει την πρότασή του και να την παρουσιάσει ξανά.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπίστης αναφέρει:

«Μετά την απόρριψη από μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ της πρότασης για συμμετοχή του κόμματος στο υπό ίδρυση Φόρουμ Διαλόγου και Συνεργασίας των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Πολιτικής Οικολογίας, υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του υπεύθυνου Διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ».

Keywords
Τυχαία Θέματα