Παπαδήμος- Τρομοκρατικό χτύπημα: Ποιός έκανε τον έλεγχο στους φακέλλους; Άλλα λέει η Αστυνομία, άλλα η Βουλή

Ποιά διαδρομή ακολούθησε το τρο-μοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο και που ελέγχθηκε ο φάκελος που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο συνοδούς ασφαλείας του;

Αναπάντητο, προς το παρόν το ερώτημα.

Ενώ από τη Βουλή επιμένουν ότι δεν έγινε ο έλεγχος των φακέλλων στα εκεί μηχανήματα X-ray, το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι επιβεβαιώνεται, με βίντεο, η κατάθεση

του αρχιφύλακα συνοδού ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού, που είχε αναφέρει ότι το πρωί της Πέμπτης παρέλαβε τέσσερις φακέλους από την αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου και πήγε στη Βουλή για τον έλεγχο: «Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου για να γίνει ο έλεγχος. Μόλις τελείωσα μου έδωσαν πάλι τους φακέλους και έφυγα».

Συγκεκριμένα, κάμερες διαχείρισης πληροφορίας και κάμερες ασφαλείας στον χώρο παραλαβής της αλληλογραφίας έχουν καταγράψει τον συνοδό ασφαλείας να έχει πάει κανονικά στη Βουλή για τον έλεγχο της αλληλογραφίας.

Κύκλοι της Βουλής απαντούν ότι ακόμη κι αν οι κάμερες δείχνουν τον συγκεκριμένο συνοδό ασφαλείας, δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει το συγκεκριμένο δέμα. «Κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει ότι έφερε τον συγκεκριμένο φάκελο για έλεγχο».

Από τις έως τώρα έρευνες προέκυψε ότι ο φάκελος εστάλη από διεύθυνση στο Κολωνάκι.

ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα