Παπαχριστόπουλος: Δεν επιστρέφω την έδρα – Χτυπάμε διαφθορά, διαπλοκή, μιντιακή δικτατορία!

09:34 9/1/2019 - Πηγή: BankWars

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Η κυβέρνηση αυτή ξεκίνησε με σκοπό

να χτυπήσει τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τη μιντιακή δικτατορία και για αυτό δεν την αφήνεις να πέσει ποτέ, για αυτό και εγώ θα παραδώσω την έδρα μου όταν εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος διατύπωσε την άποψη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η καλύτερη συνταγή για όλους μας και προσέθεσε ότι κανείς στους ΑΝΕΛ δεν ψέγει κανέναν γιατί έχει διαφορετική άποψη και θα καταψηφίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα