ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 6:1 – 4′ Νίκολιτς,11′,16′,28′ Αθανασιάδης, 50′ Παπαδόπουλος, 80′ Νίκολιτς 90′ Τζανδάρης

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ! Με κορυφαίο σκόρερ τον Στέφανο Αθανασιάδη συνέτριψε με 6-1 την Ντιναμό Μινσκ και ξεκίνησε θριαμβευτικά την πορεία του στους ομίλους του εφετινού Europa League.

Στο 90′ ο Τζανδάρης έγραψε το 6-1.

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 5:1 – 80′ Νίκολιτς

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 5:0 50′ Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 4:0 – 28′ Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 3:0 – 16′ Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 2:0 – 11′ Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ

ΜΙΝΣΚ 1:0 – 4′ Νίκολιτς

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους «11» που θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα, με 1-2… αναγκαστικές -ουσιαστικά- αλλαγές απ’ τον τεχνικό του Δικεφάλου του βορρά.

Κάτω απ’ την εστία θα είναι ο Γλύκος, με τον Σκόνδρα δεξί μπακ, τον Ρατς στα αριστερά και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Κατσικά και Βίτορ (δεδομένης και της έλλειψης στα στόπερ). Την τριάδα στα χαφ θα την αποτελούν οι Τζιόλης, Τζανδάρης (αντί του Περέιρα που αν και στην αποστολή φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει απ’ την αρχή) και Κάτσε.

Στα… φτερά της επίθεσης θα είναι οι Σαλπιγγίδης (που κάνει ένα μοναδικό ρεκόρ απόψε) και Μακ, με τον Κλάους στην κορυφή της επίθεσης.

Με σχηματισμό 5-4-1 αναμένεται να παίξει η Ντιναμό Μινσκ απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Γκούτορ, οι Κοντσεβόι, Πολίτεβιτς στην άμυνα και σε ρόλο λίμπερο ο Μπανγκουρά. Οι Καρπόβιτς και Βερετίλο θα είναι στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Νίκολιτς και Σίμοβιτς θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή. Ο Ουντότζι θα βρίσκεται δεξιά ως μεσοεπιθετικός, αριστερά ως μεσοεπιθετικός ο Στάσεβιτς και ο Αντάμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Οι 19 παίκτες της Ντιναμό Μινσκ (σ.σ. με παρένθεση είναι τα νούμερα των παικτών)

Τερματοφύλακες: Γκούτορ (30), Ιγκάτοβιτς (35)

Αμυντικοί: Μολός (3), Πολίτεβιτς (6), Καρπόβιτς (16), Μπανγκουρά (17), Ζαλέσκι (19), Βερετίλο (20), Κοντσεβόι (26)

Μέσοι: Βορόνκοφ (2), Σίμοβιτς (4), Νίκολιτς (10), Ουντότζι (15), Σιγκουερέδο (21), Στάσεβιτς (22), Αντάμοβιτς (88)

Επιθετικοί: Ρασάντκιν (8), Ντζα Ντζεντζέ (9), Ντιομάντε (11)

Keywords
Τυχαία Θέματα