ΠΑΟΚ: Αφαίρεση 3 βαθμών από τα play off για τα επεισόδια της Τούμπας

13:09 6/5/2014 - Πηγή: BankWars

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης-τιμωρίας που είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, διασαφηνίζοντας ταυτόχρονα ότι η αφαίρεση των τριών βαθμών έχει άμεση ισχύ.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο διατηρείται το πρόστιμο των 50.000

ευρώ και η ποινή αποκλεισμού της Τούμπας (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο αγωνιστικές, ποινή που ο «Δικέφαλος» θα εκτίσει στις δύο εναπομείνασες εντός έδρας αναμετρήσεις των πλέι οφ με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, αλλά και πως με τους -3 βαθμούς η μακεδονική ομάδα είναι πλέον τελευταία στην ειδική βαθμολογία, καθώς μετρά πια μόλις ένα βαθμό έναντι τεσσάρων του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης και τριών του Ατρόμητου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Original article: ΠΑΟΚ: Αφαίρεση 3 βαθμών από τα play off για τα επεισόδια της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα