Παντρεμένη σαραντάρα ό,τι καλύτερο στο σεξ!

Σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Telegraph η ηλικία που οι γυναίκες έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι είναι πάνω από 40. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες όσες είναι παντρεμένες σε αυτή την ηλικία ξέρουν να παίζουν καλύτερα το παιχνίδι. Ο λόγος; Η αυτοπεποίθηση που νιώθουν.

«Οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή, ξέρουν τι θέλουν, είναι απελευθερωμένες, ξέρουν τι κάνουν και δεν υποκρίνονται όταν κάτι δεν τους αρέσει».

«Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή», επισημαίνει ο Nicola Down, επικεφαλής της έρευνας, προσθέτοντας ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για τους μεσήλικες, όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σεξ.

Οκτώ στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι από τα 20 μέχρι τα 30 τους είχαν τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, επειδή τότε πειραματιζόντουσαν και ανακάλυπταν το σεξ μέχρι τα βάθη του.
Έξι στις δέκα, ανεξαρτήτου ηλικίας τονίζουν ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ, νιώθουν αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και να γευτούν την ηδονή.

Το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές, ενώ, στον αντίποδα, το 91% με παιδιά κάτω των δέκα χρόνων έχουν ιδιαίτερα μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.

Original article: Παντρεμένη σαραντάρα ό,τι καλύτερο στο σεξ!.

Keywords
Αναζητήσεις
σαρανταρα παντρεμενη, σαρανταρες παντρεμενες
Τυχαία Θέματα