Πανικός το πρωί στο Παρίσι – Έκρηξη σε φούρνο- 4 νεκροί!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε φούρνο στην οδό Trévise, στο ένατο διαμέρισμα στο Παρίσι και στη συνέχεια εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Τέσσερις άνθρωποι, δύο πολίτες και δυο πυροσβέστες, έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή έκρηξη.

Τουλάχιστον 20 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Reuters. Από αυτούς, οι δύο είναι σε κρίσιμη

κατάσταση, οι 7 έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι 11 πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή γκαζιού. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Twitter απεικονίζουν ζημιές σε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Αυτοκίνητα καταστράφηκαν, τζάμια έσπασαν σε κτίρια ακόμη και σε απόσταση πολλών μέτρων, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει συντρίμμια. Η έκρηξη ταρακούνησε κτίρια που απέχουν εκατοντάδες μέτρα από το σημείο. Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, αναφέρει το ΑΠΕ, η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ακόμη και σε μεγάλη απόσταση από το σημείο. Βιτρίνες καταστημάτων και τζάμια σπιτιών έσπασαν, αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα ανατράπηκαν και τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα