ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: «Πάτησε» τη Φενέρ και πάει για το 7ο αστέρι στο Βερολίνο

Ο «πράσινος αυτοκράτορας» όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague στο Βερολίνο, κλείνοντας θέση στην καταληκτική μάχη της διοργάνωσης για όγδοη φορά στην Ιστορία του (μαζί με τη μία συμμετοχή του στη Σουπρολίγκα)! Ο Παναθηναϊκός

επικράτησε με 73-57 της Φενερμπαχτσέ στον ημιτελικό της Uber Arena και την Κυριακή (26/5), απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης, θα διεκδικήσει το έβδομο του τρόπαιο στο θεσμό, έχοντας μάλιστα την προϊστορία με το μέρος του, καθώς και τις έξι φορές που έχει φτάσει σε τελικό Euroleague το έχει σηκώσει!

Η αμυντική προσήλωση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν από το πρώτο τζάμπολ, της χάρισε ένα κομβικό 12-0 σερί στην εκκίνηση της αναμέτρησης, ενώ την κράτησε όρθια όταν η Φενέρ επιχείρησε την ανατροπή στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο. Στον… επίλογο του αγώνα και με τον Γκούντουριτς να υποπίπτει στο ένα λάθος μετά το άλλο, το «τριφύλλι» άρχισε να «αγκαλιάζει» την πρόκριση και με τους Παπαπέτρου και Ναν να το έχουν πάρει… προσωπικά, ο στόχος επετεύχθη εν μέσω αποθέωσης από τον διψασμένο κόσμο του τριφυλλιού.

Όλα αυτά μάλιστα σε μία βραδιά που ο Κώστας Σλούκας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό (4π.) και ο Κέντρικ Ναν έμεινε άποντος στην τρίτη περίοδο, αλλά αφυπνίστηκε στην τέταρτη περίοδο. Στον αντίποδα, με χαμένη τη μάχη των ριμπάουντ (29 έναντι 37), απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας από τα 6,75 (9/35 τρίποντα) και 15 λάθη, η Φενέρ δεν είχε δικαίωμα στο όνειρο.

Πρώτος σκόρερ ο ακούραστος… εργάτης της φροντ λάιν του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, των 32 λεπτών συμμετοχής, σημειώνοντας σε αυτό το διάστημα νταμπλ νταμπλ σε πόντους (17) και ριμπάουντ (10), ενώ 14 πόντους πρόσθεσε ο Κέντρικ Ναν και 13 ο Τζέριαν Γκραντ, που έκλεισε και τον κύκλο των… διψήφιων.

Καταλυτική η προσφορά του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με 5 πόντους και ίσως το κρισιμότερο τρίποντο του αγώνα στο φινάλε της τρίτης περιόδου, ενώ οι 9 πόντοι και τα 3 ριμπάουντ του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν αντικατροπτίζουν τη δουλειά που έκανε στο παρκέ, ειδικά όταν… χάλασε το μυαλό του Καλάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο, αποσπώντας από τον γκαρντ της Φενέρ αντιαθλητικό φάουλ στο κρισιμότερο σημείο.

Από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξεχώρισε ο Νάιτζερ Χέις-Ντέιβις με 14 πόντους, ενώ ο Μάρκο Γκούντουριτς τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, αλλά και 3 λάθη.

    Τα δεκάλεπτα: 22-13, 38-36, 56-50, 73-57

Η άμυνα του Παναθηναϊκού ενεργοποιήθηκε από το τζάμπολ της αναμέτρησης και «κλείδωσε» τη Φενερμπαχτσέ, τη στιγμή που οι Ναν, Γκραντ βρήκαν ρυθμό από τα 6,75 και οι Παπαπέτρου, Μήτογλου χτύπησαν στην αντίπαλη ρακέτα, τρέχοντας σερί 12-0 για τους «πράσινους» μέχρι το 4΄!

Ο Χέις-Ντέιβις έσπασε το… ρόδι για τη Φενέρ στο 5΄, αλλά με 1/7 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, η τουρκική ομάδα δεν είχε ελπίδες ανατροπής. Οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους προσπάθησαν να… συνέλθουν από το αρχικό… σοκ, έβγαλαν κάποιους αιφνιδιασμούς, αλλά έχοντας συμπληρώσει 5 λάθη δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από το -9 και το 22-13 στο 10΄.

Η Φενέρ άρχισε από τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου να βγάζει αντίδραση και με επιμέρους σκορ 2-7 μείωσε σε 24-20. Ωστόσο, Ναν και Ερνανγκόμεθ είχαν τις απαντήσεις από τα 6,75 για το 32-23 στο 15΄. Η είσοδος του Αντετοκούνμπο στο παρκέ, προκειμένου να δώσει ανάσες στον Λεσόρ, έφερε αποτέλεσμα στην «πράσινη» άμυνα, όχι όμως και στη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ υπέπεσε σε διαδοχικά λάθη, αστόχησε από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και η Φενέρ παρέμεινε σε απειλητική θέση. Μετά μάλιστα από αλλαγές επί αλλαγών από τον Γιασικεβίτσιους, ο Χεις-Ντέιβις ήταν αυτός που έφερε την αναστάτωση στον Παναθηναϊκό. Με τον Αμερικανό να χτυπάει από μέση και μακρινή απόσταση, η τουρκική ομάδα άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά, γράφοντας στο τέλος του ημιχρόνου το 38-36.

Με τον Παπαπέτρου να βρίσκει στόχο από τα 6,75, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε στο 22΄ ένα επιμέρους σκορ 7-2 για το 45-38. Ωστόσο, οι «πράσινοι» έχασαν τον αμυντικό προσανατολισμό τους, ο Καλάθης έδωσε ρεσιτάλ σε εκτέλεση και δημιουργία και η Φενέρ βρέθηκε στο 23΄ στο -2 (45-43).

Με τον Ναν άποντο στην τρίτη περίοδο και τον Σλούκα εκτός κλίματος, ο Λεσόρ κράτησε το ισχνό προβάδισμα του Παναθηναϊκού, ενώ τα σερί λάθη του Γκούντουριτς στέρησαν από την Φενέρ το προβάδισμα, τη στιγμή που μείωσε σε 51-50 (26′), μετά από σερί τρίποντα των Σέστινα και Ντόρσεϊ.

Ο Λεσόρ συνέχισε να παλεύει μόνος (53-50 με 2/2 βολές στο 28΄), ενώ Καλαϊτζάκης που μόλις είχε πατήσει παρκέ πέτυχε το ίσως κομβικότερο τρίποντο του αγώνα λίγο πριν την εκπνοή της τρίτης περιόδου (56-50).

Με τον Έλληνα γκαρντ να επαναφέρει την τάξη και τη διψήφια διαφορά από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (60-50 στο 31΄) και τον Παπαπέτρου να τη διατηρεί (62-52 στο 33΄), ο Γκούντουριτς άρχισε τα… δώρα στον Παναθηναϊκό και με διαδοχικά λάθη του, έβαλε πρόωρα τους «πράσινους» σε τροχιά πρόκρισης.

Μετά από κλέψιμο του Ναν στον Γκούντουριτς και γκολ φάουλ του Αμερικανού στον αιφνιδιασμό, το «τριφύλλι» άρχισε να μην ανησυχεί (65-52 στο 35΄). Ο Ναν συνέχισε να διακρίνεται σε άμυνα, εκτέλεση και δημιουργία και (65-55 στο 36΄), ενώ το αντιαθλητικό του Καλάθη στον Παπαπέτρου έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού (67-55 στα 2:49΄ για τη λήξη), με τον «πράσινο» φόργουορντ να πανηγυρίζει και να προτρέπει την κερκίδα να αρχίσει το ξέφρενο πάρτι της πρόκρισης!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς – Περούγκα – Ντιφάλα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης 5 (1), Σλούκας 4, Παπαπέτρου 9 (1), Γκραντ 13 (1), Ναν 14 (3), Λεσόρ 17, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 6, Χουάντσο 3 (1), Μήτογλου 2.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Μότλι, Ουίλμπεκιν 2, Σανλί 7 (1), Παπαγιάννης 3 (1), Χέις-Ντέιβις 14 (2), Μπιμπέροβιτς 4, Πιερ, Γκούντουριτς 10 (2), Ντόρσεϊ 2, Καλάθης 5 (1), Σέστινα 10 (2).

Final-4: Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός – Στον τελικό με τον ΠΑΟ η Ρεάλ

Ο ΑΤΑΜΑΝ

Σε πελάγη ευτυχίας -και δικαιολογημένα- έπλεε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μετά την πρόκριση των «πράσινων» στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague και την επιστροφή τους στην καταληκτική «μάχη» της διοργάνωσης μετά από δεκατρία χρόνια (τελευταία ήταν το 2011)!

Με το σφύριγμα της λήξης του ημιτελικού με τη Φενερμπαχτσέ και αφού πρώτα είχε επιδοθεί στην αγαπημένη του συνήθεια, να γυρίζει στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να σηκώνει τις δύο γροθιές του στον αέρα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με την οικογένεια του και του είπε με νόημα: «Ένα ματς ακόμα!».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην άμυνα της τέταρτης περιόδου, την οποία χαρακτήρισε «κλειδί» της επιτυχίας.

Οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ελέγχαμε το παιχνίδι. Βγάλαμε το πλάνο μας στο παρκέ. Ξεκινήσαμε το ματς τέλεια με καλή άμυνα. Και στην επίθεση κυκλοφορούσαμε την μπάλα πολύ καλά, αλλά μετά πήραμε κάποια αχρείαστα σουτ και κάναμε λάθη. Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε κυρίως με τα σουτ του Χέις-Ντέιβις, με τρίποντα στον αιφνιδιασμό και με καταστάσεις πικ εν ποπ, που μας δημιούργησαν ένα πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στην αρχή πήραμε διαφορά αλλά και πάλι η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε. Μετά αλλάξαμε λίγο την στρατηγική μας στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα ο Αντετοκούνμπο και στο δεύτερο ο νεαρός μας Καλαϊτζάκης, που τον βάλαμε να πρεσάρει τον Καλάθη. Και ήταν καλό γιατί ξεκίνησαν να παίζουν πικ εν ποπ στο 4 και στο 5, ιδιαίτερα με τον Σέστινα. Γυρίσαμε σε άμυνα με αλλαγές, κάτι που στη σεζόν δεν το χρησιμοποιήσαμε πολύ και προσαρμοστήκαμε σε αυτή την κατάσταση. Ήμασταν πολύ επιθετικοί στα ριμπάουντ και πολύ έξυπνοι ακόμα κι αν δεν πήραμε τους έξτρα πόντους από τον Ναν, στον οποίο ο Καλάθης και οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε έκαναν καλή δουλειά με άμυνα ένας εναντίον ενός. Ωστόσο πήραμε καλές επιλογές στην επίθεση και η άμυνα στην τελευταία περίοδο ήταν το κλειδί. Δεχθήκαμε μόλις 7 πόντους.

– Για την άμυνα: «Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είδαμε ότι η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ επιθετική στον Κέντρικ Ναν, ο Κώστας Σλούκας δεν πήρε πολλά σουτ. Οπότε ο Τζέριαν έκανε αυτό που χρειαζόταν για την επίθεσή μας. Για να πείσεις τους παίκτες, πρέπει να πείσεις τα αποδυτήρια. Τα αποδυτήρια λοιπόν είναι φανταστικά. Καταλαβαίνουν όλοι το παιχνίδι. Μιλάω συνέχεια μαζί τους. Η επίθεση κάποιες φορές δεν λειτουργεί καλά, αλλά η άμυνα πάντα είναι εκεί και σε βοηθάει. Παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας έκανε ίσως την καλύτερη αμυντική σεζόν του. Όλοι βοήθησαν. Απόψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν σημαντικός, όπως στο Game 4 και το Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

– Για το τι είπε στους παίκτες του: «Είπα στους παίκτες μου να μην σκέφτονται ότι είναι στο Φάιναλ Φορ, αλλά σε έναν απλό αγώνα. Δεν ήθελα να σκέφτονται το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά την εξέλιξή του, κάθε φάση ξεχωριστά. Ήμασταν τυχεροί κιόλας απόψε. Οι προπονητές κάθε φορά παίρνουν αποφάσεις, εμείς απόψε όποια απόφαση πήραμε, δούλεψε. Οπότε μπορώ να συγχαρώ όλο το επιτελείο μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έκανα. Είχα το feeling για να πάρω μια απόφαση, οπότε αυτό έκανα. Ο Χουάντσο δεν πήρε καλά σουτ στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο χρησιμοποιήσαμε τον Ιωάννη στο “4”. Δεν είναι απλό όλο αυτό. Όταν είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, ο παίκτης το σέβεται και όλα γίνονται πιο εύκολα. Ο Ματιάς έδειξε τον χαρακτήρα του όλη τη χρονιά, όπως έκανε και με την Παρτίζαν. Ήταν η πρώτη μεταγραφή που ζήτησα, όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην είναι η κλασική περίπτωση σέντερ, αλλά είναι σκληρός και μαχητικός. Μου αρέσει που παλεύει συνέχεια. Θα χαρώ κιόλας αν βελτιωθεί στις βολές.

Δυστυχώς ο Χουάντσο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Θυσίασε το κορμί του για να παίξει στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από δέκα μέρες στο νοσοκομείο. Μας έδωσε πολλά. Γι αυτό κιόλας απόψε είχα μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνον. Πάλεψε, αλλά πήρε κάποιες κακές αποφάσεις στην επίθεση. Ο Χουάντσο είναι πολύ καλός χαρακτήρας, με τρομερή διάθεση, αλλά κάποιες φορές τα έντονα συναισθήματα δεν σε βοηθάνε. Γι αυτό δεν τον χρησιμοποίησα τόσο πολύ στο δεύτερο μέρος.

Θυμάμαι ότι ο Σκότι Πίπεν κέρδισε πολλά πρωταθλήματα στη σειρά, αλλά είχαν κόντρα με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Όσον αφορά τα Bad Boys των Ντιτρόιτ Πίστονς, μπορώ να πω ότι η επιθετικότητα που έχεις στην άμυνα μπορεί να σε βοηθήσει. Πιστεύω πολύ στην άμυνα, αλλά φτάσαμε ως εδώ γιατί παίξαμε σπουδαία στην επίθεση. Ταυτόχρονα όμως είχαμε πολλά παιδιά που μας έδωσαν πολλά στην άμυνα».

Γιασικεβίτσιους: «Είναι μία τραγωδία… »

Απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αποκλεισμό της Φενερμπαχτσέ στα ημιτελικά του φάιναλ φορ της Euroleague από τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, χαρακτήρισε την ήττα «τραγωδία», μίλησε για την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι ήταν κάτι το «άθλιο» αυτό που έγινε, ενώ μίλησε για την επιθετική δυσλειτουργία των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον Εργκίν. Ήταν ο εαυτός τους πιο πολύ απ` ότι εμείς. Τελείωσε η σεζόν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έφτασαν ως εδώ, που άντεξαν στις δυσκολίες. Αν δείτε το παιχνίδι, αμυντικά ήμασταν καλοί. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό πιο χαμηλά από τους μέσους όρους του, αλλά στην επίθεση ήμασταν άθλιοι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, κι όταν το κάναμε, ήμασταν άστοχοι.

Η επίθεσή μας απέναντι στο “αλλαγές σε όλα” που δουλεύουμε τόσο καιρό δεν λειτούργησε. Είναι κάτι κλασικό αυτό που συνέβη. Όταν βλέπεις πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από μόνος σου. Είναι μια δύσκολη ήττα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Αυτό είναι δεδομένο.

Δεν θεωρώ πως μείναμε από δυνάμεις. Όταν η κατάσταση γίνεται δύσκολη, ο προπονητής εμπιστεύεται αυτούς που τον έφεραν εδώ κατά βάση. Αν δείτε τα λεπτά συμμετοχής, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν περισσότερο. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι μείναμε από δυνάμεις.

Όταν κοιτάς τις καταστάσεις, γιατί χάνεις τέτοιου είδους αγώνες. Δεν ήμασταν τόσο σπουδαίοι για να κερδίσουμε. ΟΚ, ήταν καλοί συνολικά, αλλά όχι τέλειοι. Καταφέραμε να περιορίσομε το πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού, με τον Σλούκα και τον Ναν. Το θέμα ήταν η επίθεση όμως.

Μου θύμισε το Game 4 με τη Μονακό αυτό που έγινε απόψε. Δεν κυκλοφορούσαμε την μπάλα γρήγορα, πήγαμε πολύ στην ντρίμπλα. Δεν ξέραμε πώς να εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές που έκανε ο αντίπαλος. Ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις έπρεπε να είναι πιο ενεργός στο κομμάτι των αλλαγών. Δεν κάναμε τη δουλειά μας.

Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες. Ήξερα από πριν ότι η Φενέρμπαχτσε ήταν σε θέση να φτάσει στο Final Four και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Είναι μια τραγωδία που χάσαμε. Κάθε φορά που φτάνεις εδώ, είσαι δύο παιχνίδια μακριά από τον τίτλο. Ήμασταν πάλι τόσο κοντά. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, δεν βγάλαμε στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν με απασχολεί η επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι το “τώρα”. Φυσικά κοιτάμε να βελτιωθούμε, αυτό θα γίνει. Είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία, την οποία δεν εκμεταλλευτήκαμε. Η σεζόν για μας τελείωσε!

Τι να μάθω φέτος; Έπρεπε να βάλουμε έναν πόντο παραπάνω από τον αντίπαλο. Δεν το κάναμε.

Η καθυστέρηση αφορούσε και τις δύο ομάδες. Ήταν κάτι άθλιο. Δεν βοήθησε κανέναν. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί. Πού να πούμε ότι ο ημιτελικός θα καθυστερούσε για μισή ώρα; Δεν μπορούμε να κοιτάμε για δικαιολογίες».

Γ. Αντετοκούνμπο: «Μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός… μπορεί να το σηκώσει»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πρώτα πήρε συνέντευξη από τον αδελφό του Κώστα, λίγη ώρα μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού, στον 8ο τελικό της Ιστορίας του σε Euroleague και Suproleague, εν συνεχεία έδωσε… ψήφο εμπιστοσύνης στους «πράσινους» για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητα να πάει μέχρι τέλους. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες στο φάιναλ φορ της Euroleague είναι πολύ καλές ομάδες. Ναι… έχει πιθανότητα να το σηκώσει,» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Έλληνες δημοσιογράφους.

Λίγο νωρίτερα άρπαξε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο και το έβαλε στο στόμα του αδελφού του Κώστα Αντετοκούνμπο… παίρνοντας δηλώσεις:

«Πως αισθάνεσαι; Ήσουν νευρικός» τον ρώτησε, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο ν΄απαντά: «Είχα τόσο άγχος! Ήμουν ενθουσιασμένος. Όταν ξεκίνησε το ματς, μου έφυγε το άγχος». «Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης;» ήταν η επόμενη ερώτηση του “Greek Freak”. «Σίγουρα η άμυνά μας, τους κρατήσαμε στους 57 πόντους,» απάντησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο. «Και μια τελευταία ερώτηση. Τελείωσε η δουλειά» είπε ο σούπερ σταρ των Μπακς για να λάβει την απάντηση από τον ψηλό του Παναθηναϊκού: «Όχι δεν έχει τελειώσει! Μένει ένα παιχνίδι ακόμη».

Keywords
παναθηναικος, βερολινο, bad boys, final four, για μας, φορ, euroleague, συμμετοχή, uber, arena, προσφορες, σοκ, γκολ, ολυμπιακος, παο, καε, ποπ, game, συγκεκριμένο, ντιτρόιτ, σταρ, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, final four 2013, εξτρα, νικητη, το θεμα, δουλεια, δωρα, ηττα, θεμα, κοντρα, ονειρο, παιχνιδια, ρεαλ, ρωτησε, σταρ, ωρα, euroleague, game, αγωνες, αμυνα, αρπαξε το, βραδια, γκολ, γινει, γινεται, γινονται, δεδομενο, δευτερο, διαστημα, δειτε, δηλωσεις, δωσει, εαυτος, εγινε, ευκαιρια, ευκολα, ειπε, υπαρχει, εκκινηση, εξελιξη, εξι, επρεπε, εφυγε, ημιτελικος, θυμισε, ημιχρονο, καε, λαθη, λαθος, μακρια, μονακο, μυαλο, νοημα, ντιτρόιτ, ομαδα, παντα, οικογενεια, παιδια, παο, πιο πολυ, ποπ, ρεαλ μαδριτης, ρεσιταλ, ροδι, σεζον, σερι, συγκεκριμένο, συνεχεια, σειρα, συγχαρητηρια, συγκεντρωση, συμμετοχή, σλουκας, σοκ, στομα, σουπερ, τριτη, φαουλ, φυσικα, φορ, φορα, arena, bad boys, δικαιωμα, final four, για μας, ιδιαιτερα, κομματι, κωστας, κυριακη, νοσοκομειο, ομαδες, παιχνιδι, uber, ξεκινησε
Αναζητήσεις
panathinaikos-patise-ti-fener-kai-paei-gia-to-7o-asteri-sto-verolino.htm
Τυχαία Θέματα