ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΠΑΕ κατά Α. Αντωνιάδη για τα υπαρκτά η ανύπαρκτα 28 εκατ. του “πρίγκιπα” Αλ Σαούντ. (Το λόγο έχει… ο Τσάκας…)

UPD:«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αυτού Υψηλότητα να επιδείξει την επιταγή των 28.000.000 ευρώ, που υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο. Έως σήμερα όμως η επιταγή αυτή κινείται στο χώρο του μυστηρίου και σε κανέναν μέτοχο ή αρμόδιο της ΠΑΕ έχει επιδειχθεί.

Ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Αντώνης Αντωνιάδης υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

ότι η επιταγή υπάρχει, είναι γνήσια και ότι τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί από διαφορετικές πηγές.

Επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός, έως σήμερα ουδέν περί της επιταγής γνωρίζει, καλεί τον κ. Αντωνιάδη, να δηλώσει πόθεν γνωρίζει ότι υπάρχει επιταγή και είναι γνήσια και ποιες είναι αυτές οι διαφορετικές πηγές, που έχουν διασταυρώσει τα στοιχεία της.

Εάν δεν απαντήσει άμεσα ο κ. Αντωνιάδης στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Στην εκτίμηση ότι η επιταγή των 28 εκατομμυρίων ευρώ του πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ είναι γνήσια προχώρησε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο κ. Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ Σπορ», ισχυρίστηκε ότι «η επιταγή υπάρχει και είναι γνήσια. Τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί ότι ισχύουν από διαφορετικές πηγές».

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ τοποθετείται επί του θέματος, κι ενώ στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, πριν από μερικές ημέρες, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, είπε στην εκπρόσωπο του Σαουδάραβα ότι δεν υπάρχει επιταγή, αφού είχε επισκεφθεί και ρωτήσει ο ίδιος τον συμβολαιογράφο.

Πάντως, ο κ. Αντωνιάδης πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα αποκτήσει νόημα μόνο αν ο Φεϊζάλ καταθέσει τα χρήματα στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα