Πάγκαλος: Προτείνει κοινή κάθοδο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Νέα επίθεση στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το εάν ο ήλιος θα είναι πράσινος ή πορτοκαλί;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.
«Ότι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως,
σε όλο τον κόσμο. Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ.Παπανδρέου και ο Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν «ελάτε να πάμε μπρος». Τι εμπρός; Το μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμια τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου εάν θα το κάνουν ή όχι» υποστήριξε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος επιτέθηκε και κατά των εκπαιδευτικών για τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.
Σχολιάζοντας επιστολή της ΟΛΜΕ προς τους μαθητές, τους κατηγόρησε ότι λένε στα παιδιά να βγουν στους δρόμους και να κάνουν εξέγερση.
«Η επιστολή της ΟΛΜΕ λέει «βγείτε και πολεμήστε την κυβέρνηση, ή εμείς ή αυτοί». Είναι τερατώδες αυτό που έγραψε σήμερα η ΟΛΜΕ. Και μόνο γι’ αυτόν το λόγο θα έπρεπε να πάψει να υπάρχει η ΟΛΜΕ», ανέφερε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος συνέχισε: «Ο καθηγητής με 800 ευρώ δικαιούται να πει στο παιδί «αύξησέ μου το μισθό»; Πόσα ιδιαίτερα κάνει; Ξέρετε κανέναν καθηγητή που να μην κάνει και δεν τα δηλώνουν και στην εφορία;».
Επιπλέον, ο κ.Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ της κοινής καθόδου Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.
«Δεν ενδιαφέρουν τα κόμματα. Θεωρώ ότι ο ψηφοφόρος στις ευρωεκλογές θα αναζητήσει μια συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική. Ποιος θα προτείνει το συνδυασμό αυτό, δεν το ξέρω ή ποιος θα φτιάξει μια τέτοια λύση. Σας λέω όμως ότι αν βρω μια τέτοια λύση θα την ψηφίσω, αλλά αν δεν την βρω, δεν ξέρω τι θα ψηφίσω» τόνισε ο κ.Πάγκαλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα