“Ου μπλέξεις”. Αυτή είναι η 11η Εντολή που ξέχασαν όσοι τώρα αλληλοβρίζονται για παρακολουθήσεις, “τσάντες” και κουκούλες

“Ου μπλέξεις”. Αυτή είναι η 11η Εντολή που προφανώς ξέχασαν όσοι “εμπλέκονται” με τις παρακολουθήσεις και τους πράκτορες,  στις τηλεοπτικές άδειες και στις τσάντες, στη Novartis και στις κουκούλες.

Και επειδή όλοι αυτοί την ξέχασαν την εντολή, (όπως επίσης ξέχασαν πως σε ένα μικρό “χωριό”, όπως η Ελλάδα,  όλα τα ξέρουν στο “καφενείο”) δικαίως “πάσχουν” και τρώνε τώρα  τις ώρες τους βρίζοντας, για να αποδείξουν πως ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο.

Οι υπόλοιποι τι φταίμε, είναι

το ερώτημα. Πάντως, ας γνωρίζουν οι …διαγωνιζόμενοι στο σόου του τριημέρου δύο πράγματα: 1. Ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα μαθαίνοντας κάποιες λεπτομέρειες για τις πράξεις τους. 2. Ότι δεν αποφασίζουμε τι θα ψηφίσουμε με βάση αυτά που θα πούνε στη Βουλή για τις “πομπές”, άρα και τα εισιτήρια που θα κόψουν στην παράσταση θα είναι λίγα.

Σας αποκαλύπτω τους δύο μεγάλους κερδισμένους από αυτές τις “διαδικασίες”. Είναι η κ.Τουλουπάκη και ο κ.Ράμμος. Βρέξει, χιονίσει, αν το επιθυμήσουν, θα είναι πρώτες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μπαίνουν κάποιοι στον πειρασμό να ρωτήσουν: Τι θα πουν τώρα ο Κώστας Καραμανλής και ο Α.Σαμαράς που είχαν με δηλώσεις τους “κεραυνοβολήσει” τις παρακολουθήσεις; Και επίσης, για πόσο καιρό, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάζουν φιρμάνια για “κατασκευασμένα” SMS και για την ιδιαιτέρα του Καλογρίτσα …όργανο της διαπλοκής; 

Πάμε στα πιο…πεζά.

Επειδή στη Βουλή η κουβέντα θα είναι γενική και θα αφορά και στην οικονομία, κάποιοι ενασχολούμενοι με το χρηματιστήριο θέλουν να δουν αν θα ειπωθεί κάτι από τους ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ για την κρατικοποίηση της ΔΕΗ και τη διατήρηση της Εθνικής στους “κόλπους” του κράτους. 

Οι επιλογές μετοχών και οι τιμές στόχοι από την χρηματιστηριακή Pantelakis:  Εθνική  €5,20 με περιθώριο ανόδου 27%, Τράπεζα Πειραιώς €2,25 με  περιθώριο ανόδου 31%, ΟΠΑΠ €16,7 με περιθώριο ανόδου 27%, Mytilineos €28,5  με  περιθώριο ανόδου 28%, Motor Oil €28 με περιθώριο ανόδου 26% και Jumbo €24 με περιθώριο ανόδου 45%.

Αποτελέσματα ανακοινώνει σήμερα ο Μυτιληναίος. Και θα δικαιολογηθεί απόλυτα το τελευταίο ράλι στη μετοχή.

H πρώτη μεγάλη κεντρική τράπεζα που δηλώνει ότι σταματά τον κύκλο των αυξήσεων των επιτοκίων της είναι η κεντρική τράπεζα του Καναδά, μετά από μία τελευταία αύξηση χθες, κατά 0,25%, που έφερε το βασικό επιτόκιο στο 4,5%. Να είναι αυτό ένα “σήμα” ότι και οι άλλες κεντρικές τράπεζες, τουλάχιστον θα βάλουν φρένο στις αυξήσεις; Ιδομεν.

B&B

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα