ΟΠΑΠ – Τηλεδιάσκεψη: Ο Ντάμιαν Κόουπ ανακοίνωσε ειδικό μέρισμα 0,70 ευρώ – Μηνύματα αισιοδοξίας για τα νέα παιχνίδια

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ θα προτείνει τη διανομή «ειδικού μερίσματος», 70 λεπτών ανά μετοχή, που συνδέεται με κέρδη από παρελθούσες χρήσεις. Η σχετική απόφαση, η οποία θα συζητηθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 6 Δεκεμβρίου, βασίζεται στη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει αξία στους μετόχους της, είπε χθες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ντάμιαν Κόουπ κατά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

—–«Τα

αποτελέσματα του εννεάμηνου αναδεικνύουν την ικανότητα να αναπτύσσουμε τα έσοδα μας, ενώ ταυτόχρονα προωθούμε σημαντικές αλλαγές στρατηγικού χαρακτήρα. Στο τρίτο τρίμηνο, είδαμε τα πρώτα απτά οφέλη από την εισαγωγή και λειτουργία νέων παιχνιδιών, όπως οι συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), τα Virtual παιχνίδια και τα παιγνιομηχανήματα (VLTs).

—-Η εισαγωγή των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) εξελίσσεται δυναμικά. Ήδη λειτουργούν σχεδόν 900 SSBTs σε περίπου 450 πρακτορεία, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από το κοινό. Στόχος της εταιρείας είναι η εγκατάσταση 1.500 τερματικών έως το τέλος του έτους και ο διπλασιασμός αυτού του αριθμού έως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018, στη Ρωσία.

—–Σήμερα λειτουργούν 7.144 VLTs σε 200 Gaming Halls και 700 πρακτορεία. Στόχος της εταιρείας είναι να έχει θέσει σε λειτουργία 10.000 παιγνιομηχανήματα έως το τέλος του έτους. Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη εισάγει νέα παιχνίδια από την Novomatic και έχει γίνει παραγγελία επιπλέον 2.000 παιγνιομηχανημάτων από τη Synot και 1.400 από την Inspired Entertainment.

—Οι νομοθετικές αλλαγές που ψηφίστηκαν από τη Βουλή εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καταπολέμηση της παράνομης δραστηριότητας.

—-Η εταιρεία αναμένει τις εξελίξεις που αφορούν την αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος, βάσει των δηλώσεων της κυβέρνησης ότι θα αναλάβει νέα νομοθετική πρωτοβουλία για αυτόν τον κλάδο.

ΟΠΑΠ: Αυξήθηκαν κατά 64,1% τα κέρδη γ΄τριμήνου, στα 48,1 εκατ. ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα