ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ: Πως θα διεκδικήσουν τα λεφτά που τους έφαγε το PSI

Με δεδομένο ότι το ΣτΕ είναι το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο και χωρίς να έχει καθαρογραφεί η απόφαση με το συνολικό σκεπτικό της, θεωρούμε ότι σ’ αυτήν την χρονική στιγμή, ένα κατώτερο διοικητικό δικαστήριο δύσκολα θα μπορέσει να εναντιωθεί στην υπερκείμενη Αρχή, το ΣτΕ εν προκειμένω.

Ως εκ τούτου θεωρούμε σημαντικό να σας παρουσιάσουμε τις επιλογές που έχουν τα μέλη προκειμένου να προσφύγουν στα αστικά δικαστήρια. Η οδός της αστικής δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα κρίσιμη διότι δεν μπορεί να παρουσιαστεί από τους αντιδίκους το αντεπιχείρημα του “Δημοσίου Συμφέροντος”.

Τα δικηγορικά

γραφεία έχουν επιλεγεί με κριτήρια τόσο οικονομικά όσο και ποιοτικά . Σε κάθε περίπτωση τα μέλη είναι προφανώς ελεύθερα να αξιολογήσουν αυτές τις προτάσεις, να αποφασίσουν αυτοτελώς και να επωμιστούν το κόστος για την συμμετοχή τους ή όχι σ’ αυτές. Πρέπει εδώ να τονιστεί, ότι ο αριθμός των μελών που θα συμμετέχει σε μία δικαστική ενέργεια, πέρα από τον συμβολισμό του, έχει και οικονομικό αντίκτυπο σε ότι αφορά την πίεση που ασκούμε για τη λύση του θέματός μας.

Επί πλέον θέτουμε εις γνώση των μελών, ότι η Δ.Ε συνεχίζει την διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων δικαστικών ενεργειών (π.χ άσκηση ποινικών διώξεων) και για τις οποίες θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6μμ στο γήπεδο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, Λεωφόρος Ηρακλείου 119 ο ΣΥ.Φ.Π.Ο.Ε.Δ. θα οργανώσει παρουσίαση των προτάσεων για τα μέλη του.

Περισσότερες πληροφορίες και τις αναλυτικές προσφορές μπορείτε να βρείτε εφόσον εγγραφείτε στην περιοχή μελών του συλλόγου www.fpoed-members.gr που θα είναι σε λειτουργία τις επομενες ημέρες.(

Keywords
Τυχαία Θέματα