Ομολογία – σοκ: “H Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο”

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτρια στην Ρόδο.

Στην πρώτη απολογία του, όπως έκανε γνωστό ο ΣΚΑΙ στην εκπομπή “Μαζί σου”, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστήριξε: “Εγώ συνευρέθηκα με την Ελένη την προηγούμενη μέρα, αλλά και την ίδια ημέρα είχαμε κανονίσει να βρεθούμε. Ζήτησε

η Ελένη να συναντηθούμε και να φέρω κι έναν φίλο μου και πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου στην Λίνδο. Τότε, ο φίλος μου, ζήτησε από την Ελένη να κάνει κάτι κι εκείνη αρνήθηκε”.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του, φέρεται να είπε: «Τότε ο φίλος μου νευρίασε και την χτύπησε. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο, όμως με πίεσε ο φίλος μου (σ.σ.: ο 21χρονος Ελληνας) να μην την πάμε στο νοσοκομείο. “Πάμε να το τελειώσουμε τώρα, πάμε να την πετάξουμε στα βράχια όπου βρούμε”, μου είπε…”

Σημειώνεται ότι από την Τρίτη ο έτερος κατηγορούμενος, ένας 21χρονος ελληνικής καταγωγής αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το ίδιο έκανε την Τετάρτη και ο 19χρονος Αλβανός, αλλάζοντας στάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία και βιασμό, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Νωρίτερα, σοκ προκάλεσαν και οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας.

Οπως είπε ο ιατροδικαστής Ρόδου στο Star, «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της». «Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε».

Ο δικηγόρος του 21χρονου ημεδαπού κατηγορούμενου για την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, Ακης Δημητριάδης, τόνισε από τη μεριά του ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη στην δολοφονία. Τόσο στην πράξη της δολοφονίας, όσο και στα βράχια, όπου φέρονται οι κατηγορούμενοι να πέταξαν την κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, σε κλίμα ανείπωτης οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Διδυμότειχο η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στην Ρόδο.

Οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι της την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα