ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΝΙΠΡΟ (ΑΝΤ1 22.05): Τα παίζει όλα για την ανατροπή ο θρύλος

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του Κιέβου και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει καταστρώσει τα σχέδιά του για να μπορέσει να κάμψει τους αμυντικούς -όπως αναμένεται- προσανατολισμούς των Ουκρανών και το βράδυ (22:05, ΑΝΤ1) θα φανεί αν και κατά πόσο θα μπορέσουν οι παίκτες του να αντεπεξέλθουν και να βρεθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος

φαίνεται να έχει καταλήξει στις εννιά θέσεις της ενδεκάδας και να διατηρεί τις επιφυλάξεις τους για αυτές του αμυντικού χαφ και του ενός ακραίου επιθετικού. Την πρώτη διεκδικούν Μιλιβόγεβιτς και Ντινγκά ελλείψει του τιμωρημένου Γιάννη Μανιάτη, ενώ για τη δεύτερη υποψήφιοι είναι οι Φορτούνης, Αφελάι και Ντουρμάζ. Σίγουροι, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής πρέπει να θεωρούνται οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Σαντάνα και Σιόβας στα στόπερ, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας, οι Κασάμι και Τσόρι στο κέντρο, ο Ντοσεβί στο ένα άκρο της επίθεσης και ο Μήτρογλου σε θέση σέντερ φορ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Φορτούνης, Αφελάι, Εντινγκά, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκες, Σιόβας και Ντοσεβί.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης, ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι, αλλά και οι Μποτία, Γιαννούλης για λόγους τακτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα