ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – Τα 90′ για την πρόκριση

- Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καμία αλλαγή στη σύνθεση του Ολυμπιακού από τον Μίτσελ

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

- 44′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ολαϊτάν έκανε την ατομική προσπάθεια απο τα δεξιά. Το σουτ ήταν καλό αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία της Άντερλεχτ.

- 39′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. Γρήγορη αντεπίθεση

για την Άντερλεχτ από κόρνερ του Ολυμπιακού. Ο Κλιεστάν είναι ο σκόρερ.

- ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – ΣΑΒΙΟΛΑ! Ο Σαβιόλα ανοίγει το σκορ στο Καραϊσκάκη με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Άντερλεχτ

- Στο 67% η κατοχή της μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού.

- 26′ Καλή προσπάθεια για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σαβιόλα έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Κάμπελ μέσα στη μεγάλη περιοχή της Άντερλεχτ. Ο Κάμπελ όμως δεν ήταν σε καλή θέση.

- 22′ Φάουλ σε καλή θέση κέρδισε για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς. Σουτ άουτ από τον Χολέμπας – 14′ Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα φάουλ λίγα μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή. Ο Μασάντο το εκτέλεσε. Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ έδιωξε δύσκολα τη μπάλα, η οποία είχε χτυπήσει στο έδαφος πρώτα.

- 6′ Πρώτη προσπάθεια να απειλήσει η Άντερλεχτ. Διώχνουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.

- Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, στο σημαντικότερο φετινό παιχνίδι του,

- Στο αρχικό σχήμα, ο Ολαϊτάν. Εκτός ο Βάις και Τσόρι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Σαβιόλα, Φουστέρ, Ολαϊτάν – Στον πάγκο : Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Γιαταμπαρέ, Βάις. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Τζον Φαν Ντεν Μπρομ): Προτό, Βαν Ντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν’ Σακάλα, Μιλιβόγεβιτς, Κλιέσταν, Ζιλέ, Ναχάρ, Πράετ, Μίτροβιτς. -Στον πάγκο : Καμίνσκι, Ναούτινγκ, Ντε Ζέου, Τίλεμανς, Βάρκας, Σιριάκ, Ατσεάμπονγκ.Στον πάγκο της Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Ναούτινγκ, Ντε Ζέου, Τίλεμανς, Βάρκας, Σιριάκ, Ατσεάμπονγκ.

Original article: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – Τα 90′ για την πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα