Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος λόγων εργασιών συντήρησης

Ολιγοήμερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αμφιδρόμησης θα ισχύσουν στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος, προκειμένου να γίνουν εργασίες βαριάς συντήρησης, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή η Ολυμπία Οδός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ρυθμίσεις για τις εργασίες θα εφαρμοστούν στον κλάδο προς Αθήνα, στο τμήμα μεταξύ του 65,9 χιλιομέτρου και του 71,3 χιλιομέτρου της εθνικής οδού Ελευσίνα – Κόρινθος.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν:

από τις
11 το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου έως τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2023 καιαπό τις 11 το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου έως τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση στον κλάδο που αμφιδρομείται θα εξυπηρετείται με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και ενδιάμεση ουδέτερη ζώνη, όπως φαίνεται στο σχηματικό διάγραμμα:

«Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές».

Keywords
Αναζητήσεις
olybia-odos-kykloforiakes-rythmiseis-sto-tmima-elefsina--korinthos-logon-ergasion-syntirisis.htm
Τυχαία Θέματα