Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τη δολοφονία της Κυριακής μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων – Ποιοι φέρουν ευθύνη

15:31 8/5/2024 - Πηγή: BankWars

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που ήταν στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, μπροστά στο οποίο έγινε η άγρια δολοφονία, η αξιωματικός υπηρεσίας που βρισκόταν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων τη μοιραία στιγμή, καθώς και ο επόπτης.

Από τους τρεις τη μεγαλύτερη πειθαρχική ευθύνη φέρει ο σκοπός, καθώς

η αδικοχαμένη Κυριακή δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της μπροστά στα μάτια του.

Σημειώνεται ότι βίντεο από τη γυναικοκτονία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν ότι η 28χρονη Κυριακή έπεσε νεκρή μόλις μία ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος δράστης με τη μηχανή του πάρκαρε μπροστά από το Α.Τ. και έψαχνε το θύμα. Όταν το εντόπισε, άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή, δίπλα το κινητό και μαχαίρωσε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του.

Η Κυριακή έπεσε στο έδαφος, μπροστά στην είσοδο του τμήματος, μόλις 1,5 μέτρο μακριά από το κουβούκλιο του φρουρού του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Την Παρασκευή η ΕΔΕ αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια στου γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών.

Keywords
Αναζητήσεις
oloklirothike-i-ede-gia-ti-dolofonia-tis-kyriakis-brosta-sto-at-agion-anargyron--poioi-feroun-efthyni.htm
Τυχαία Θέματα