Ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές “έφαγαν” την 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, ορφανό το μωρό της

“Έφυγε” σε ηλικία 38 ετών από κορονοϊό η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ. Η 38χρονη γυναίκα δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γιατί ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν είχε εμβολιαστεί και όταν νόσησε, η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα η γνωστή δικηγόρος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Άγιος Λουκάς”. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί πήραν το μωρό της με καισαρική.

Ο γυναικολόγος της που κατηγορείται από την οικογένεια της, υποστήριξε πως την προέτρεψε επανειλημμένα να εμβολιαστεί αλλά ο σύζυγος της την απέτρεπε.

Ο γυναικολόγος που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του στο ΜEGA που μίλησε, τόνισε ότι «την συμβούλεψα από την πρώτη στιγμή την ίδια και τον σύζυγό της να κάνουν το εμβόλιο. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού, όχι μόνο στις γυναίκες που με συμβουλεύονται αλλά και σε όσους μου τηλεφωνούν λόγω της ιδιότητάς μου ως ειδικό. Έχω εμβολιαστεί, η οικογένειά μου έχει εμβολιαστεί, το προσωπικό μου έχει εμβολιαστεί».

«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ΄ ό,τι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει παρόντος μαρτύρων» σημειώνει ο γυναικολόγος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχουν αναρτήσεις του συζύγου στο Facebook υπέρ των αρχηγών των αντιεμβολιαστών στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχει κοινοποιήσει , μεταξύ άλλων, αναρτήσεις με γνωστές “ψεκασμένες” θεωρίες συνωμοσίας καθώς και άλλες υπέρ του γιατρού, Φαίδωνα Βόβολη και του δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη.

Να σημειωθεί ότι πολλές από τις αναρτήσεις του έχουν αφαιρεθεί από το Facebook, ίσως λόγω του μηχανισμού που ενεργοποιείται για τα fake news.

Keywords
Τυχαία Θέματα