Οι Μαυρογιαλούροι τάζουν επιδότηση κόκκινων δανείων Εργατικής Κατοικίας 1,8 δισ για εισοδηματίες μέχρι 45.000 ευρώ!

Το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του προεκλογικού “πυρετού”, τάζει νέες ρυθμίσεις σε δάνεια που έχουν πάρει από τράπεζες μέσω του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, δικαιούχοι.

Η ρύθμιση, που θα αφορά σε δάνεια που λήφθηκαν πριν το 2014, θα προβλέπει επιδότηση της δόσης και θα αφορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το Open, σε 45.000 δανειολήπτες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 20% των δανείων του ΟΕΚ (τώρα υπάγονται στον ΟΑΕΔ) είναι κόκκινα και

αγγίζουν το ποσόν των 1,8 δισ. ευρώ!

Θα συμφωνούσαν πολλοί σε μία ρύθμιση ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, αν αφορούσε σε δανειολήπτες, όντως σε αδυναμία να πληρώσουν. Όμως, σύμφωνα με τη ρύθμιση που προωθείται, δικαιούχοι της επιδότησης, θα είναι όλοι όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000 ευρώ!

Πόσοι ΑΛΛΟΙ Έλληνες δανειολήπτες με πολύ χαμηλότερα εισοδήματα που χρωστάνε, βλέπουν τα σπίτια τους να βγαίνουν σε πλειστηριασμό;

Πόσοι κακοπληρωτές θα κρυφτούν πίσω από την προεκλογική “μάσκα” του αδύναμου να πληρώσει τις υποχρεώσεις του;

Αυτά τα ερωτήματα βέβαια, είναι …ψιλά γράμματα, μπροστά στην ανάγκη να κερδηθούν ψήφοι.

Ο Μαυρογιαλούρος ζει!

ΥΓ: Αν περάσει αυτή η ρύθμιση χωρίς …κιχ, τράπεζες και κυβέρνηση (σημερινή και νέα), θα πρέπει να γνωρίζουν ότι “κίνημα δεν πληρώνω”, δεν δημιουργείται μόνο από ακτιβιστές και ιδεολόγους – ιδεοληπτικούς της Αριστεράς. Δημιουργείται και από …νοικοκυραίους, με εισόδημα 20, 25 και 35.000 ευρώ που …και αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να …πιστολιάζουν τα δάνεια και να περιμένουν έναν άλλο Μαυρογιαλούρο να τους επιδοτήσει τη δόση…

Keywords
Τυχαία Θέματα