Οι δράσεις στήριξης της AXA σε εργαζόμενους, πελάτες, ιατρικό -νοσηλευτικό προσωπικό, ευπαθείς ομάδες

Η ΑΧΑ στηρίζει έμπρακτα εργαζόμενους, πελάτες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τομείς της οικονομίας που βάλλονται και ευπαθείς ομάδες, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.

Σήμερα, η ΑΧΑ, έχοντας πλήρη συναίσθηση του επιχειρηματικού και κοινωνικού της ρόλου, προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά. Επιστρέφοντας στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που έχει εισπράξει, υλοποιεί μια σειρά ενεργειών

αρωγής προς όλες τις ομάδες που πλήττονται στην παρούσα δύσκολη συγκυρία.

Στο πλαίσιο αυτό:

– Παρέχει δωρεάν την υπηρεσία της MyAXADoctor σε 100.000 ασφαλισμένους της.
Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας που απαιτούν ασφαλείς και εξ αποστάσεως επαφές, η ΑΧΑ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους 100.000 ασφαλισμένους που την εμπιστεύονται για την προστασία της υγείας τους, προσφέρει δωρεάν,για αυτό το κρίσιμο διάστημα, πρόσβαση στην υπηρεσία MyAXADoctor, με τη βοήθεια της οποίαςμπορούν να λαμβάνουν -με βίντεο κλήση ή τηλεφωνικά- ιατρική καθοδήγηση, καθώς και ενημέρωση σχετικά με θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας τους.

– Στηρίζει την Οικονομία και ειδικότερα τον τομέα του Τουρισμού.
Συνδράμοντας στην ανάκαμψη της τουριστικής δραστηριότητας που υφίσταται μεγάλο πλήγμα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Τομέας του Τουρισμού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς πυλώνες της χώρας, η ΑΧΑ δεσμεύεται να πραγματοποιήσει όλα τα ταξίδια Πωλήσεών της εταιρείας για τα επόμενα τρία (3) χρόνια αποκλειστικά στην Ελλάδα.

– Στηρίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.
Η  ΑΧΑ βρίσκεται δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για ιατρικά αναλώσιμα, παρέχει 20.000 μάσκες ειδικού τύπου στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

–  Συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΧΑ για την οικονομική ενίσχυση 1.200 Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων 11 βρίσκονται στην Ελλάδα.
Ως μέλος ενός διεθνούς Ομίλου με φιλάλληλη στάση απέναντι στην κοινωνία,η ΑΧΑ Ελλάδας συνεισφέρει σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια με την ενεργοποίηση των εθελοντών της. Κάθε συμμετοχή μεταφράζεται σε αντίστοιχη οικονομική συνδρομή και βοηθά στην κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από την επιβάρυνση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας λόγω της πανδημίας.

– Βοηθά έμπρακτα τις ευάλωτες ομάδες.
Αναγνωρίζοντας την ξαφνική επιδείνωση των συνθηκών επιβίωσης ενός σημαντικού αριθμού συνανθρώπων μας, η εθελοντική ομάδα της ΑΧΑ προσφέρει σίτιση σε άπορες οικογένειες και αστέγους, σε συνεργασία με τις οργανώσεις Μπορούμε καιEmphasis.

– Επιστρέφει στους ασφαλισμένους αυτοκινήτου την αξία που προκύπτει από τη μειωμένη κίνηση οχημάτων.
Η ΑΧΑ παρέχει έκπτωση 5% σε όλα τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου, ως επιστροφή αξίας που προκύπτει από τη μειωμένη κίνηση οχημάτων. Επιπλέον, υπενθυμίζει τη δυνατότητα χρήσης τού ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος επιβράβευσης “Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο” που προσφέρει έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου σε περίπτωση περιορισμένης ετήσιας χρήσης τού οχήματος.

Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΧΑ Ασφαλιστική λειτουργεί ως οργανισμός σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Ερρίκος Μοάτσος, δήλωσε:“Στην ΑΧΑ αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες ως μία ενωμένη ομάδα. Η ασφάλεια των ανθρώπων και των ασφαλισμένων μας ήταν πάντοτε η πρώτη σκέψη μας. Η πολυεπίπεδη στήριξη όλων εκείνων που επηρεάζονται άμεσα από την κρίση ήταν μία φυσική συνέχεια της συλλογικής προσπάθειάς μας για την ανθρώπινη προστασία. Αυτή η πανδημία συνέδεσε τις ζωές μας περισσότερο από όσο μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.”

Keywords
Τυχαία Θέματα