Οι ΑΝ.ΕΛ. για την πτώχευση της Nutriart (πρώην Κατσέλης)

Τα βέλη του κατά της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής έστρεψε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, με αφορμή την πτώχευση της Nutriart.

«Ακόμη μία μεγάλη ελληνική, ιστορική επιχείρηση στο χώρο της αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, προστέθηκε και επισήμως στην ατελείωτη λίστα ελληνικών ομίλων
που κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, αφήνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους στον δρόμο» διαμήνυσε χαρακτηριστικά, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτηρίζοντας την κυβερνητική πολιτική ως «αδιέξοδη και καταστροφική».«Η οικονομική κρίση, η έλλειψη ρευστότητας και η συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών οδήγησαν σταδιακά έναν από τους κυρίαρχους παίκτες στον κλάδο των τροφίμων στο κλείσιμο, που σε όρους πραγματικής οικονομίας μεταφράζεται σε απελπισία, ματαίωση και αβεβαιότητα για σχεδόν 500 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους».«Η οικονομική κρίση, η έλλειψη ρευστότητας και η συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών οδήγησαν σταδιακά έναν από τους κυρίαρχους παίκτες στον κλάδο των τροφίμων στο κλείσιμο, που σε όρους πραγματικής οικονομίας μεταφράζεται σε απελπισία, ματαίωση και αβεβαιότητα για σχεδόν 500 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Η κρίση δεν αγγίζει μόνο τους μικρομεσαίους αλλά και μεγάλα brand της αγοράς» κατέληξε ο Π. Χαϊκάλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα