Οι Ακροάσεις Επιτρόπων (video)

Ακροάσεις Επιτρόπων: Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν Vella και Malmström

Απόδοση και προοπτικές επίδοξων Επιτρόπων Karmenu Vella (Μάλτα) για Περιβάλλον, Θαλάσσιες Υποθέσεις και Αλιεία, και Cecilia Malmström (Σουηδία) για Εμπόριο.

Ακροάσεις Επιτρόπων: Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν τους Mimica και Oettinger

Απόδοση και προοπτικές επίδοξων Επιτρόπων Neven Mimica (Κροατία) για Διεθνή Συνεργασία και Ανάπτυξη, και Günther Oettinger (Γερμανία) για Ψηφιακή Οικονομία και Κοινωνία.

Ακροάσεις Επιτρόπων:

Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν Andriukaitis και Moedas

Απόδοση και προοπτικές των επίδοξων Επιτρόπων Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, Vytenis Andriukaitis (Λιθουανία) και Έρευνας, Καινοτομίας και Επιστήμης, Carlos Moedas (Πορτογαλία).

Ακροάσεις Επιτρόπων: Μετανάστευση, γειτονικές χώρες, διάστημα και ανθρωπιστική βοήθεια

Απόδοση και προοπτικές των επίδοξων Επιτρόπων Δημήτρη Αβραμόπουλου (Ελλάδα), Johannes Hahn (Αυστρία), Χρήστου Στυλιανίδη (Κύπρος) και Maroš Šefčovič (Σλοβακία).

Ακροάσεις Επιτρόπων: Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν Thyssen και Creţu

Απόδοση και προοπτικές των επίδοξων Επιτρόπων Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κινητικότητας της Εργασίας, Marianne Thyssen (Βέλγιο) και Περιφερειακής Πολιτικής Corina Creţu (Ρουμανία).

Ακροάσεις Επιτρόπων: Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν Hill και Jourová

Απόδοση και προοπτικές των επίδοξων Επιτρόπων Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και Ένωσης Κεφαλαιαγορών, Jonathan Hill (ΗΒ) και Δικαιοσύνης, Προστασίας Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων Věra Jourová (Τσεχική Δημοκρατία).

Ακροάσεις Επιτρόπων: Οι ευρωβουλευτές εξετάζουν Navracsics και Cañete

Απόδοση και προοπτικές των επίδοξων Επιτρόπων Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Ιδιότητας του Πολίτη, Tibor Navracsics (Ουγγαρία) και Δράσης για το Κλίμα και Ενέργειας, Miguel Arias Cañete (Ισπανία).

Πηγή: economywatch.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα