Ο ξαφνικός έρωτας της πλουτοκρατίας με τον Α.Τσίπρα

«Στην αρχή δε μου άρεσε ο Τσίπρας γιατί μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν θρασύς. Αργότερα κατάλαβα ότι σε ορισμένα πράγματα που λέει έχει δίκιο, ότι εκφράζει μια νέα γενιά που απορρίπτει τους αποτυχημένους πολιτικούς της τελευταίας δεκαετίας και ότι δικαιούται να έχει την ευκαιρία του».

Με αυτά τα λόγια τα οποία αποδίδει στην Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεκινάει το πρωτοσέλιδο άρθρο του «Βήματος» με τίτλο «Ο ξαφνικός έρωτας της πλουτοκρατίας με τον κ. Τσίπρα». Τη δήλωση αυτή φέρεται να έχει κάνει η κα Αγγελοπούλου στο εστιατόριο του Hilton, πριν τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τον αρθρογράφο Παύλο Παπαδόπουλο. Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, η «ξαφνική σοσιαλιστική στροφή» της κας Αγγελοπούλου, προκάλεσε λογής ειρωνικά σχόλια, ενώ «όλοι προσπαθούν να αποκαλύψουν την κρυφή ατζέντα της Γιάννας και τα συμφέροντα που επιχειρεί να εξυπηρετήσει μέσα από τον πολιτικό εναγκαλισμό της με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κα Αγγελοπούλου και ο σύζυγος της φέρονται να έχουν απολέσει μεγάλο μέρος των επενδύσεων τους στην ελβετική τράπεζα UBS μετά το κούρεμα του 2008, γεγονός που με την παράλληλη κάμψη των ναύλων «εντάσσει την οικογένεια Αγγελοπούλου σε εκείνες που προσπαθούν να αποσιωπήσουν ότι έχουν χάσει πολλά δισ. ευρώ».
Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται «καλοθελητές» το ζεύγος στρέφεται – λογικά – στο εγχώριο πολιτικό μέλλον έστω και αν αυτό ενδέχεται να είναι «αριστερό». Η οικογένεια φέρεται να έχει αγοράσει υπερσύγχρονες πλατφόρμες έρευνας και άντλησης πετρελαίου, οι οποίες αυτή τη στιγμή λειτουργούν στον Ατλαντικό και θα μπορούσαν να επαναπατριστούν για να συμβάλλουν στην υλοποίηση του ενεργειακού οράματος μιας κυβέρνησης της Αριστεράς.

Τα παραπάνω διαψεύδονται από ανθρώπους που γνωρίζουν την κα Αγγελοπούλου σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο σημειώνει μεταξύ άλλων ότι σε άρθρο του στα «ΝΕΑ», ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε λόγο για «πάμπλουτους χομπίστες και λαθρέμπορους επιρροής»… Σύμφωνα με το δημοσίευμα «οι γνωρίζοντες στοιχηματίζουν ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είχε πληροφορηθεί πως η Γιάννα στις ιδιωτικές συζητήσεις της φέρεται να του αποδίδει υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς».

Όπως αναφέρει το «Βήμα» η Γιάννα γνωρίζει να ελίσσεται και πολλοί λένε ότι δε θα αργήσει να κερδίσει τον κο Τσίπρα, «ο οποίος μάλλον απολαμβάνει την όψιμη αποδοχή από τους «πρωταγωνιστές του κατεστημένου»». Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ασαφές αν ο Αλέξης και η Γιάννα έχουν συναντηθεί μυστικά.

Στο ίδιο δημοσίευμα οι κκ Δασκαλόπουλος, Λαζόπουλος και Γιαννακόπουλος χαρακτηρίζονται ως «οι προφήτες του ΣΥΡΙΖΑ».

Το «Βήμα» σημειώνει ότι η υποστήριξη του πρώην προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, στο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι ο επιχειρηματίας σε ιδιωτικές συζητήσεις του δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «είναι η πολιτική δύναμη που καλύπτει το κενό που άφησε το ΠΑΣΟΚ».

Σημειώνεται για το Λάκη Λαζόπουλο ότι υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα ήδη από το 2012 και σημειώνεται ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που του προσάπτουν ότι κάνει απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ως υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο δημοσίευμα και ο βιομήχανος Δ. Γιανακόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει σε κύκλους του ότι «η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»…

Keywords
Τυχαία Θέματα