Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παρέα στη Ζωή στην επίθεση κατά Στουρνάρα

Για υπέρβαση των ορίων της θεσμικής του ιδιότητας κατηγορεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ετήσια έκθεση της ΤτΕ για τη νομισματική πολιτική της χώρας.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου καταλογίζει στον κ. Στουρνάρα

ότι συμβάλλει στη δημιουργία ενός ασφυκτικού πλαισίου στις κινήσεις και τα διαπραγματευτικά περιθώρια της Ελληνικής Κυβέρνησης.

«Και είναι απορίας άξιον πως συμβαίνει αυτό όταν υποτίθεται ότι ρόλος της Τράπεζας της Ελλάδος είναι η διασφάλιση της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Στουρνάρας σκέφτεται περισσότερο ως υπουργός της κυβέρνησης ΣαμαράΒενιζέλου, παρά ως κεντρικός τραπεζίτης, υποστήριξε ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλό θα ήταν, ο κος Στουρνάρας, να ασχοληθεί περισσότερο με τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος και με τις -πολιτικής σκοπιμότητας- κινήσεις της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας ενάντια στη χώρα μας» τόνισε εν συνεχεία, συντασσόμενος στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όπως εξήγησε, τα περιεχόμενα της έκθεσης της ΤτΕ «δίνουν την εντύπωση ότι συνδράμει και ο ίδιος σε μια προσπάθεια που αναπτύσσεται διεθνώς και στη χώρα μας να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να πιεστεί η κυβέρνηση να υπογράψει άρον-άρον μια συμφωνία, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, στο όνομα του να αντιμετωπιστούν τα χειρότερα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα