Ο Σόιμπλε “προβοκάρει” τον Σουλτς: “Τα ίδια λέμε για την Ελλάδα, καλώς ήλθες στο κλαμπ!”

«Η Ελλάδα πρέπει πράγματι να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις. Μάρτιν Σουλτς, καλώς ήρθες στο κλαμπ. Το είπα στο κόμμα μου. Αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, στο τέλος θα ψηφίσει CDU», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Der Spiegel.

Είχε προηγηθεί δήλωση του υποψηφίου

για την καγκελαρία με το SPD, Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με την οποία η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και μια βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας θα εξαρτηθούν από τον βαθμό στον οποίο θα εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις.

Σποτάκι με το οποίο κατηγορεί τον επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς ότι αποτελεί την επιλογή των «πτωχευμένων Ελλήνων» ανήρτησε στις 7 Απριλίου στη σελίδα της στο Facebook η Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση (CDU) Γερμανίας της Άνγκελα Μέρκελ.

Στο σποτ εμφανίζονται δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος αναφέρει ότι ο κ. Σουλτς ως καγκελάριος θα είναι πιο επιεικής με την Ελλάδα, καθώς και τίτλος της Bild στον οποίο αναφέρεται ότι «οι χρεοκοπημένοι Έλληνες θα ψηφίσουν Σουλτς».

Keywords
Τυχαία Θέματα