Ο Σαββίδης πήρε …το “όπλο” του. Αλλαγές στο OPEN

Έπονται και άλλες ηχηρές “έξοδοι” στελεχών στον μιντιακό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη – OPEN –  μετά την απομάκρυνση του Διευθύνοντα Συμβούλου Τζώνη Καλημέρη. Η αγορά συζητά την επικείμενη απομάκρυνση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη, της επικεφαλής του προγράμματος του καναλιού.

Το “αφεντικό” θέλει πιο γρήγορα αποτελέσματα και δεν είναι διατεθειμένο να πληρώνει συνεχείς ζημιές είτε στο κανάλι, είτε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, της οποίας η παρεμβατικότητα στο πολιτικό γίγνεσθαι είναι σχεδόν ανύπαρκτη, είτε

με τις συνεχείς επιλογές χρηστικών θεμάτων, είτε με τον …άκομψο τρόπο στήριξης της κυβέρνησης.

Το πρωινό της Παρασκευής εστάλη η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για τη λήξη της συνεργασίας του με τον  Τζώνη Καλημέρη:

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος του OPEN κ. Τζώνης Καλημέρης αποχωρεί από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον κ. Καλημέρη για τη συνεργασία και τη συνολική του συνεισφορά».

Πέραν του OPEN, φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει αλλαγές και στο ΕΘΝΟΣ. Αποχωρεί η Γενική Διευθύντρια της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» και νούμερο 2 στην Dimera, Ηρώ Ορφανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα