Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «έφυγε» το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 88 ετών, μετά από μακρά νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Τα

συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου στέλνει στους οικείους του μέσω twitter o Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

«Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού, σημειώνει ο κ. Τσίπρας στην ανάρτησή του», συμπληρώνει ο κ. Τσίπρας.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε με δήλωσή του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: “Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια“.

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, εκφράζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός ανθρώπου που με επιμονή και σκληρή προσπάθεια βοήθησε στα μέγιστα για την ανάπτυξη όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ.

Το ήθος του, το έργο του και η αγάπη του για το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που αφήνει στον ελληνικό αθλητισμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του» αναφέρει σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού», προσθέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα