Ο Πολάκης έβγαλε γλώσσα και στον Τσίπρα! Του απαντά για Κολοκοτρώνη, δοσιλόγους…

08:26 6/4/2021 - Πηγή: BankWars

Ο Πολάκης τα “χώνει” στον Τσίπρα! Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook όχι μόνο σχολίασε, αλλά απάντησε τα όσα είπε ο πρώην Πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, σχετικά με το παρελθόν των παρατάξεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Ο Α.Τσίπρας είπε στη συνέντευξή του: Ούτε ο Κολοκοτρώνης

είναι ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Ν.Δ είναι παράταξη δοσιλόγων. Ούτε εμείς είμαστε η παράταξη του Κουφοντίνα. Αυτές είναι ακρότητες. Το θέμα είναι να μιλάμε με όρους του σήμερα και του αύριο.

Η απάντηση Πολάκη:

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες, Μακρυγιαννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιωτηδες, 114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς! Τέλεια και παύλα ! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Keywords
Τυχαία Θέματα