Ο Ντάισελμπλουμ στη “γραμμή” Σόιμπλε – ESM: Εκτός συμφωνίας οι εξαγγελίες Τσίπρα

upd: Ο εκπρόσωπος του Γ.Ντάισελμπλουμ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, αναφέρει ότι «οι θεσμοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι δράσεις της ελληνικής κυβέρνησης εμφανίζονται να είναι εκτός των γραμμών της συμφωνίας μας».
«Ορισμένα κράτη-μέλη έχουν την ίδια άποψη και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ομοφωνία τώρα για την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος».
Αναμένεται πλήρης έκθεση των θεσμών τον Ιανουάριο. Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός, από τη Θεσσαλονίκη

δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “όλα όσα κάνουμε είναι απολύτως στο πλαίσιο της συμφωνίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τον ελληνικό λαό, που επί επτά χρόνια αντιμετωπίζει όλα αυτά τα προβλήματα και κάνει όλες αυτές τις θυσίες, είπε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη.Όλα όσα κάνουμε είναι απολύτως στο πλαίσιο της συμφωνίας.

Και συνέχισε: Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με μια σειρά από ευρωπαϊκές κρίσεις και αυτό το ζήτημα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους. Καλούμε τους εταίρους να ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους.

Δεν είναι παράλογο να ακούμε τα ίδια επιχειρήματα από τους ακραίους κύκλους των δανειστών μας, είπε ο κ Τσίπρας. Είναι όμως παράλογο να ακούμε τα ίδια επιχειρήματα από την αντιπολίτευση. Αυτή δεν είναι αντιπολίτευση είναι ΔΝΤ-πολίτευση, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα