ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ: Ο Νίκος Παππάς “τελειώνει” την Αριστερή Πλατφόρμα και την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, “βάζει τέλος” στην κοινή πορεία με την Αριστερή Πλατφόρμα του Π.Λαφαζάνη και με την Ζωή Κωνστεντοπούλου με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση» .

«Η χώρα δεν θα μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ», δήλωσε ο κ. Παππάς.

«Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις», πρόσθεσε ο Υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Παππάς αναγνωρίζει το ρήγμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ,

το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, όπως αναφέρει, σε τρεις ψηφοφορίες.

Τονίζει, μάλιστα, ότι η διαφορετική ψήφος δεν αφορά δευτερεύοντα θέματα, αλλά “το πλαίσιο της συμφωνίας, το οποίο αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να αποσπάσει”, σημειώνοντας ότι “η ψήφιση ή μη της συμφωνίας είναι οριακή στιγμή” και ότι “η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση“.

Αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο κ. Παππάς ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει εκφράσει καθαρά τη διαφωνία της με τις κυβερνητικές επιλογές. Την ψηφίσαμε βέβαια αλλά πρέπει να σας πω ότι η κάθετη διαφωνία και η κατοχής μιας τόσο σημαντικής θέσης είναι ένας απολύτως ασυνήθιστος συνδυασμός. Ειδικά όταν καταγγέλλονται διάφορα με λεκτικές ακρότητες και ανοίκειες στις αναλύσεις της Αριστεράς».

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρεται στην πορεία των διαπραγματεύσεων και την αποφυγή του Grexit, λέγοντας μάλιστα ότι το σενάριο της εξόδου από το ευρώ «συνεχίζει να προωθείται από ακραίους γερμανικούς κύκλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα