Ο Ν.Φίλης βάζει τους Κυρίτσηδες στη θέση τους: Ναι, είχαμε 3 νεκρούς από μολότοφ

Απαντώντας στη δήλωση Κυρίτση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ότι δηλαδή δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ, ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open και την Έλλη Στάη, δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας: «Εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ. Είναι η Marfin και ξέρω ότι δεν πιάστηκαν οι εγκληματίες. Είχαμε τρία θύματα».

Ο κ.Φίλης συνέχισε λέγοντας ότι υπήρξε τιμωρία μόνο για τους υπευθύνους της τράπεζας για τα ελλιπή μέτρα

πυρασφάλειας στο κτίριο, στο οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο τρεις εργαζόμενοι, εκ των οποίων η μία ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Κυρίτσης: Δεν έχει σκοτωθεί ποτέ κανείς από μολότοφ

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κυρίτσης, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωσή του:
«Όσο θυμάμαι στα 30 χρόνια που ήμουν δημοσιογράφος δεν έχει σκοτωθεί ποτέ κανείς από μολότοφ» δήλωσε στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης σχολιάζοντας το νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε διαβούλευση και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ.
«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, πάντως τουλάχιστον στα 30 και χρόνια που ήμουν δημοσιογράφος δεν θυμάμαι να έχει κανείς σκοτωθεί από μολότοφ ή από κάτι αντίστοιχο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα