Ο Μάικλ Δουκάκης στην Αθήνα: Θα μιλήσει σε εκδήλωση του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκης, θα μιλήσει αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στις 13.00, στο πλαίσιο κλειστού γεύματος που οργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Ο Μάικλ Δουκάκης, που είχε διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα εκ μέρους των Δημοκρατικών το 1988, προσκλήθηκε στη χώρα μας από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και κατά την παραμονή του θα έχει συναντήσεις με την ελληνική πολιτική ηγεσία.

Ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών κ. Γιάννης Θωμάτος

δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη μας τιμή που ο κ. Δουκάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση μας να επισκεφθεί την Ελλάδα. Ο κ. Δουκάκης, με σπουδαία καριέρα και τεράστια πολιτική εμπειρία, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμισμό της Ελληνικής διασποράς η οποία διαχρονικά στηρίζει τα συμφέροντα της χώρας στο εξωτερικό.”

Στο γεύμα θα συμμετέχουν τα μέλη του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών και σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο κ. Δουκάκης, αναμένεται να εκφράσει τις απόψεις του τόσο για την προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη όσο και για τις αναταράξεις στην διεθνή ισορροπία δυνάμεων και την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα