Ο Ιζνογκούντ, τα «πιασμένα» αφεντικά και η ψαριά που καταβρόχθισαν

Eκτός από το Μέγαρο Μαξίμου που έχει τα γνωστά υπόγεια στα οποία στήνεται όλο το βρόμικο παιχνίδι της κυβέρνησης, τέτοιο υπόγειο… αλλά σε πάνω όροφο έχει και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Είναι ορισμένα γραφεία από τα οποία όταν περνάς απ’ έξω ακούς μόνο… μουρμούρες από τον Ιζνογκούντ που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ή για να ακριβολογούμε, διοικητής στη θέση του Στουρνάρα.

Ο εν λόγω

κύριος και μια μικρή ομαδούλα που τον στηρίζει, προσέγγισε πρόσφατα τους καραμανλικούς, αν και δεν είχε καμιά σχέση μαζί τους μέχρι πρότινος. Του έταξαν όμως πολλά, όπως θέσεις κι αξιώματα αν συνεχίσει να είναι ο τοποτηρητής στην οδό Αμερικής.

Αυτός το πήρε στα σοβαρά και μιας και καραμανλικοί και συριζαίοι έχουν αγαστή σχέση στην κεντρική πολιτική σκηνή, αποφάσισε να κάνει συμπράξεις και με συριζαίους της ΤτΕ. Φευ, καιρό τώρα απαξιώθηκε σε τέτοιο σημείο που επί της ουσίας παίρνει παχυλό μισθό μόνο και μόνο για να κάαααααθεται και για να γράφει βιβλία που τα διαβάζει μόνον ο ίδιος, άντε και κάνα δύο κολλητοί του.

Το τελευταίο ατόπημά του, όμως, ξεπερνά τα υπόλοιπα. Φαίνεται ότι αποφάσισε να γίνει υπηρέτης πολλών αφεντάδων με σκοπό το «πραξικόπημα» κατά του Στουρνάρα. Προσέγγισε (ή τον προσέγγισαν) κάποιοι απίθανοι οικονομικοί παράγοντες με πολύ λερωμένη τη φωλιά τους. Ήτοι, κάτι πορισματάκια που είναι έτοιμα από την ΤτΕ και μόλις βγουν θα τρίζουν και τα τσιμέντα. Ειδικά για κάποιους τραπεζικούς που σε μια κανονική χώρα θα έβλεπαν το φεγγάρι ανάμεσα σε κάγκελα και ακόμη τρέμουν γι’ αυτό.

Ο Ιζνογκούντ λοιπόν έγινε φίλος με μερικούς από αυτούς που βλέπουν τη σωτηρία τους μόνο αν γίνει μπάχαλο η ΤτΕ.

Πρώτο το Antinews σας είχε ενημερώσει για ένα πόρισμα που αν βγει θα προκαλέσει σεισμό. Αφορά αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό εν μέσω capital control. Και δε μιλάμε για λίγα ευρώ. 100 εκατομμυριάκια τουλάχιστον… Πώς να μην τρέμουν λοιπόν;

Ο υπηρέτης των αφεντικών ούτε σε μια βαρυσήμαντη συνάντηση με τραπεζίτες και υπουργούς δεν πήγε, μάλλον γιατί οι οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες με τους οποίους ταυτίστηκε, του είπαν να μην πάει. Η πλάκα είναι ότι στην εν λόγω σύσκεψη έφαγαν καλό ψαράκι. Όπως μας λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, έφαγαν ροφό, φαγκρί, κάτι μουρμούρες να. Και τα καβουράκια όλο κλαίνε στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Στα… Χανιά, στη Ραφήνα και στο Μαξίμου κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί δεν τους πηγαίνει τίποτε καλά. Ούτε ένα σαμποτάζ δεν μπορούν να κάνουν.

Πηγή: Antinews

Keywords
Τυχαία Θέματα