Ο ΓΑΠ, ο Καμμένος και μια… κρυφή κάμερα

Το μόνο που δεν υπολόγισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της διάλεξης στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, στην οποία εξηγούσε τις συνθήκες εισόδου της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης και την θέση του σε όσα του καταλόγισε ο πρώην εκπρόσωπος στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτης, ήταν ότι τον κατέγραφε μια…κρυφή κάμερα.

Μέλος του ακροατηρίου

είχε κρυφή κάμερα με την οποία κατέγραψε όλη την ομιλία του και στην συνέχεια την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, με το δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, την ομιλία Παπανδρέου.

«Χθες ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα, μια ημέρα πολύ σημαντική για την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, για τους οικονομολόγους, τους νομπελίστες, διότι ο πάνσοφος πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου δίδασκε στο Χάρβαρντ. Τον είδαμε σήμερα στο διαδίκτυο διότι τα κανάλια δεν έπαιξαν ακόμα τη διδασκαλία του, όπου καθήμενος σε μια μεγάλη καρέκλα chesterfield, εμπνευσμένος από το μεγαλείο της πολιτικής του που διέλυσε μια χώρα μέσα σε δύο χρόνια, που τίναξε στον αέρα την Ευρώπη, που έπαιξε το ρόλο των φίλων του κερδοσκόπων, απάντησε στο ερώτημα μιας μεταπτυχιακής φοιτήτριας. Στο ερώτημα για ποιο λόγο δεν ζήτησε με τα οικονομικά στοιχεία τα οποία είχε στην αρχή της διακυβερνήσεώς του, προκειμένου να μειωθεί το χρέος, να πάει σε διαγραφή μονομερώς του χρέους. Η απάντηση ήταν εξαιρετική. Μια απάντηση που θα πρέπει πρώτα από όλα να ακούσουν οι οικονομικοί εισαγγελείς. Μια απάντηση που πρέπει να ακούσει η Βουλή των Ελλήνων. Η απάντηση ήταν ότι δεν τον άφησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έδωσε την εντολή στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Αντρέα Παπανδρέου να κάνει αυτό που έκανε, δηλαδή να ζητήσει τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα